به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، حامد حسن پور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: جشنواره پروژه های دانش آموزی در راستای ایجاد شور و نشاط علمی و با هدف گسترش فرهنگ پژوهشگری در بین دانش آموزان و ایجاد زمینههای ظهور خلاقیت و تواناییهای دانش آموزان در رشته های مختلف علمی در ۵ محور غرفههای نمایشگاهی، سمینارهای علمی، مسابقات دانش آموزی، تولید محتوای دیجیتال و سخنرانی علمی برگزار می شود.
وی اظهار کرد: ثبت نام پنجمین جشنواره پروژههای دانش آموزی از طریق سایت باشگاه از ۲۵ آذر ماه سال 1401 همزمان با روز پژوهش و فناوری آغاز شد و ۳۰ فروردین ماه سال جاری به پایان رسید.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در این دوره از جشنواره در مجموع 2500 دانش آموز در قالب 650 تیم در شاخههای مختلف علوم همچون فنی مهندسی، علوم اجتماعی و انسانی، علوم معارف اسلامی، علوم پایه (فیزیک، شیمی و زیست)، هنر و معماری، علوم زیستی، علوم کامپیوتر، روانشناسی، ادبیات، نجوم، نانو تکنولوژی، محیط زیست و ... شرکت کرده اند و نتیجه تلاشهای خود را در بستر مجازی ارائه خواهند داد.
دکتر حسن پور تصریح کرد: در محور مسابقات 195 تیم در گرایشهایی همچون هوافضا، رباتیک، کمیکار، مسابقات آزمایشگاهی، سازه های ماکارونی، برنامه نویسی، معماری و کاپ فیزیک ایران ثبت نام کرده اند و به صورت مجازی و حضوری در روزهای جشنواره دستاوردهای پژوهشی خود را ارائه خواهند داد. در محور سخنرانی علمی، 40 تیم و در محور تولید محتوای دیجیتال نیز 45 پروژه حضور خواهند داشت.
سعید سرکاراتی معاون دانش آموزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و دبیر علمی جشنواره پروژه های دانش آموزی با تأکید بر اینکه برنامه ریزی برای دانش آموزان باید بلند مدت باشد، گفت: به زودی شبکه سازی دانش آموزان در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی خواهد شد تا دانش آموزان قبل از برگزاری مسابقات با هم آشنا شوند و بعد از مسابقه نیز برندگان و عموم شرکت کنندگان یک برنامه ویژه با اهداف معین داشته باشند.
الناز فطیرخورانی مدیر مسابقات دانش آموزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و مسئول برگزاری این رویداد گفت: این جشنواره از 20 تا 22 اردیبهشت ماه سال جاری به صورت حضوری و آنلاین طبق برنامه زمانبندی ارائه شده در سایت جشنواره برگزار و دستاوردها و پروژههای دانش آموزان توسط اساتید دانشگاه داوری خواهد شد.
وی افزود: گروههای برگزیده در مراسم اختتامیه که با حضور مسئولان در سالن همایش زنده یاد دکتر حبیبی در واحد علوم و تحقیقات برگزار می شود، علاوه بر اهداء جوایز نفیس، تندیس ویژه ابداعات و اختراعات را نیز دریافت خواهند کرد.
فطیر خورانی آشنایی دانش آموزان با محیط دانشگاهی و شناسایی استعدادهای نوجوانان، ارائه دستاوردهای پژوهشی و فناوری آینده سازان ایران اسلامی، توسعه همکاریها و مبادلات علمی و فنی مراکز پژوهشی و دستگاههای اجرایی، ایجاد انگیزه برای بالا بردن سطح علمی جهت تولید علم و جنبش نرم افزاری، افزایش حساسیت جامعه نسبت به پژوهش و متجلی کردن نتایج آن و تبیین نقش و اهمیت بالای تفکر و پژوهش را از اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.
وی تأکید کرد: عضویت در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، شبکه سازی پژوهشگران و پروژه ها در بستر پایش باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان از ویژگی های برجسته دوره پنجم جشنواره پروژه های دانش آموزی فرهیختگان جوان است.
انتهای پیام/
نظر شما