روغن شتر مرغ چه تاثیری بر دردهای استخوانی دارد؟

روغن شترمرغ این روزها برای موارد بسیاری از جمله دردهای استخوانی و رطوبت‌رسانی به پوست استفاده می‌شود. در این مطلب به تاریخچه استفاده از روغن شترمرغ و خواص آن نگاهی می‌کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، آنطور که گفته می‌شود، مصری‌ها، رومیان و فرهنگ‌های آفریقایی بیش از ۳ هزار سال پیش از روغن شترمرغ برای سوختگی، درماتیت، اگزما، پسوریازیس، خشکی پوست، خشکی مو و ورم مفاصل استفاده می‌کرده‌اند.

خواص گوشت شتر برای درمان بیماری‌ها

گفته می‌شود این روغن حتی بخشی از رژیم غذایی روزانه کلئوپاترا بوده است. اما درباره این که چطور بشر شروع به استفاده از این روغن می‌کند، داستانی وجود دارد که البته مشخص است، نمی‌تواند دقیق باشد. آنطور که گفته می‌شود یک کشاورز مصری که شتر مرغ پرورش می‌دهد ادعا می‌کند همه چیز از پرهایش گرفته تا گوشت و حتی چربی‌اش مفید است. او که به طور مرتب شتر مرغ‌ها را ‌خریداری می‌کند، چربی‌ها را در آپارتمانش ذوب می‌کند و آن را در شیشه‌های کوچک بسته‌بندی می‌کند تا به مشتریان و فروشگاه‌های دارویی محلی بفروشد.

موارد استفاده روغن شترمرغ

روغن شترمرغ برای تهیه لوازم آرایشی و نیز درمان اختلالات پوستی مورد استفاده قرار می‌گیرد. امروزه شتر مرغ‌ها در کانادا و استرالیا برای گوشت، پر و چربی‌شان پرورش داده می‌شوند و روغنی را تولید می‌کنند که نه تنها برای کمک به زیبایی کاربرد دارد، بلکه به عنوان یک آمادگی دارویی عمل می‌کند.

این روغن تسکین دهنده، سرشار از خواص ضد التهابی است و به عنوان یک مرطوب کننده خوب عمل می‌کند و برای پوست خوب است و در محصولات زیبایی هم به‌وفور استفاده می‌شود.

این روغن غنی از ویتامین‌های ضروری است که به شکل موثری وارد پوست می‌شود و آن را نرم و لطیف می‌کند. روغن شتر مرغ حاوی کنسانتره بالایی از اسیدهای چرب ضروری امگا (امگا ۳, امگا ۶ و امگا ۹) است که این خواص آن را برای استفاده در محصولات مراقبت از پوست، ایده‌آل کرده است.

به علت ریز مولکول بودن تقریباً شبیه اسیدهای چرب در پوست انسان است و همچنین به دلیل دمای ذوب پایین با سرعت فوق‌العاده‌ای بدون چربی دادن به پوست، جذب بدن می‌شود و منافذ پوست را مسدود نمی‌کند. روغن شترمرغ غنی از اکسیژن است؛ به همین علت است که در محل مورد استفاده و یا صدمه‌دیده باعث افزایش گردش جریان خون می‌شود. همچنین تنها روغن ریزمولکولی است که هم در تسکین و مدیریت درد و هم در بازسازی پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد. این روغن بیشتر جنبه آرایشی دارد و کاربرد آن بیشتر به صورت موضعی و بر روی پوست است، اما به صورت خوراکی نیز می‌توان از آن استفاده کرد.

مطالعات و تحقیقات بر روی روغن شتر مرغ اثبات کرده است که این روغن برای کاهش التهاب، درد، التیام بازسازی پوست بسیار مفید است.

روش استفاده از روغن شترمرغ

بعضی از بیماری های پوستی می‌توانند با مصرف روغن بهتر مدیریت شوند و با توجه به ۳ عامل سن، وزن و نیاز بیمار اثربخشی روغن در بازسازی پوست و نفوذ عمقی در بین لایه‌های پوست حدود ۷۵ روز زمان لازم است و باید با در نظر گرفتن ۳ عامل کلیدی فوق هر کسی دوز مصرف خود را مشخص کند.

به افرادی که از پوست بسیار خشک دارند و پس از استحمام دچار خارش پوست می‌شوند توصیه می‌شود پس از هر بار استحمام صورت و دست‌های خود را با روغن شترمرغ به خوبی چرب کنند.

برای از بین بردن جوش‌های صورت به مدت ۳-۲ هفته روزی یک مرتبه پس از شست‌وشو با صابون‌های غیر محرک، روغن شترمرغ به خوبی در حدود یک دقیقه روی پوست مالیده شود. لکه‌های پوستی زمان بیشتری برای بهبود نیاز دارند. برای ترک‌های پاشنه و کف پا روزی دو بار (به خصوص یک مرتبه قبل از خواب) روغن شترمرغ به خوبی مالش داده شود. حداکثر در طی سه روز اثرات آن مشهود خواهد بود.

استفاده از روغن شترمرغ بر روی خراشیدگی‌ها و زخم‌های پوستی و سوختگی‌ها روزی ۳ بار در طی یک هفته تاثیر بسیار مطلوبی در التیام دارد و اثر زخم بسیار کمتری به جا می‌ماند.

خواص و فواید روغن شترمرغ 

خاصیت روغن شترمرغ تنها به پوست ختم نمی‌شود. در اصل از آن برای درمان هر چیزی اعم از درد و آرتروز نیز استفاده می‌شود. اسیدهای چرب اشباع نشده موجود در روغن شترمرغ به کاهش التهابات مرتبط با آرتروز کمک می‌کند و بنابراین درد را تا میزان چشمگیری کاهش می‌دهد. از دیگر موارد کاربرد روغن شترمرغ می‌توان به این‌ها اشاره کرد:

درمان تیرگی زیر چشم
درمان سوختگی
طراوت دهنده پوست
درمان اگزما
درمان آکنه
درمان سوختگی‌های سطحی
جلوگیری و درمان کننده آفتاب سوختگی
از بین برنده ترک لب
از بین برنده چین و چروک‌های پوستی
از بین برنده پف زیر چشم
از بین برنده خط خنده
درمان کننده ترک‌های بعد از زایمان
درمان ترک پاشنه پا
درمان خشکی بیش از حد پوست
ترمیم جای زخم
از بین برنده جوش‌ها صورت
درمان گزش حشرات
برطرف کننده تبخال
درمان کننده درد سیاتیک
درمان درد زانو درد
درمان کوفتگی‌های عضلانی
درمان رگ به رگ شدن و دررفتگی
استفاده در محصولات آرایشی
استفاده خوراکی
مورد استفاده در انواع لوسیون‌ها، شامپوها، کرم‌ها و صابون‌ها
از بین برنده مشکلات پوستی
درمان لکه‌های پوستی
از بین برنده کلسترول بد
درمان دردهای گوش
درمان میگرن
نرم‌کننده مو
لایه‌بردار پوست
جوان‌سازی پوست
از بین برنده افتادگی پلک
ترمیم کننده بخیه و گوشت اضافه
درمان کننده زخم بستر
برطرف کننده تاول‌های پوستی
درمان کننده کک و مک
درمان کننده دردهای رماتیسمی
درمان کننده درد آرتروز
درمان کننده انواع کمردرد
شاداب‌کننده پوست
از بین برنده سیاهی زیر بغل
ضخیم کننده مژه‌ها
درمان زخم
درمان سوختگی
درمان درد سیاتیک
درمان زانودرد
درمان کوفتگی‌های عضلانی
درمان رگ‌به‌رگ شدن و دررفتگی

این نکته بسیار مهم را هم به یاد داشته باشید که این روغن فقط تسکین‌دهنده است و می‌تواند در این زمینه موثر باشد. برای هر موردی به پزشک مراجعه کنید و سپس در کنار داروها، این روغن را هم امتحان کنید.

منبع: همشهری

انتهای پیام/

کد خبر: 1181795

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =