به گزارش خبرنگار بینالملل ایسکانیوز، صبح امروز پلیس آلبانی در عملیاتی اعلام نشده و با هدف بازرسی مقر گروهک تروریسی منافقین به این مقر مراجعه، دفاتر این سازمان و تجهیزات آن را مورد بازرسی قرار داد که با مقاومت تروریستهای گروهک منافقین مواجه و تعدادی از اعضای این سازمان کشته و زخمی شدند.
عطریانفر: مجاهدین خلق هیچ گاه به انقلاب اسلامی ایران باور نداشتند
اردوگاه تیرانا که منافقین آن را «اشرف ۳» مینامند در شهر بندری «دورس» آلبانی قرار دارد. پس از انتقال تروریستهای مجاهدین خلق از اردوگاه لیبرتی در نزدیکی فرودگاه بغداد در سال 1395 تروریستهای این سازمان با توافق صورت گرفته به اردوگاه تیرانا منتقل شدند و تعداد آنها حدود 2000 نفر تخمین زده میشود.
گزارشهای رسانههای آلبانی از کشته شدن ۲ نفر و زخمی شدن حدود ۱۰۰ نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین در آلبانی خبر میدهند. وزارت کشور آلبانی در پی این ماجرا اعلام کرد: عملیات مذکور مطابق قوانین و بر اساس حکم دادگاه عالی مبارزه با تروریسم صورت پذیرفته است. در آدامه این بیانه آمده: مطابق توافق میان ما و سازمان در سال ۲۰۱۴، اعضای این سازمان صرفا به دلایل انسان دوستانه در کشور ما پناهنده شده بودند، اما با انجام اقدامات تروریستی و سایبری این توافق را نقض کردهاند.
لازم به ذکر است که بر اساس اخبار منتشر شده، گروهک تروریستی منافقین در این مقر وسائل الکترونیکی غیر متعارف از جمله تعدادی پهپاد نگهداری میکرده که توسط پلیس آلبانی ضبط شدهاند. هر چند که تا کنون موضع گیری رسمی از سوی مقامات این کشور ارائه نشده است.
دولت آلبانی سال گذشته در اقدامی ناگهانی با مطرح کردن اتهاماتی علیه ایران به دلیل آنچه انجام حمله سایبری علیه زیرساختهای این کشور عنوان شد، روابط دیپلماتیک خود را با ایران قطع کرد. «ادی راما» -نخست وزیر آلبانی- در پی این ماجرا از تمام دیپلماتهای ایران خواست تا در 24 ساعت خاک این کشور را ترک کنند. وی با طرح این ادعا که «شواهد غیرقابل انکاری وجود دارد مبنی بر اینکه دولت ایران از یک حمله سایبری جدی علیه زیرساختهای دیجیتال دولت آلبانی حمایت کرده»، اظهار کرد: «دولت آلبانی تصمیم گرفته است به روابط دیپلماتیک با جمهوری اسلامی ایران پایان دهد».
وزارت امور خارجه ایران در واکنش به اقدام ضدایرانی دولت آلبانی، با اشاره به مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در زمینه فضای سایبری در مجامع چندجانبه و بینالمللی در راستای تدوین ضوابط و قاعده مند کردن این حوزه، تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از کشورهای هدف حملات سایبری به زیرساختهای حیاتی خود، هرگونه استفاده از فضای سایبری به عنوان ابزاری برای حمله به زیرساختهای حیاتی سایر کشورها را مردود و محکوم کرد.
به نظر میرسد با اتفاقات امروز و تجهیزات کشف شده از مقر منافقین ماهیت تروریستی آنها برای دولت آلبانی روشن شود. باید دید که دولت آلبانی پس از ماجرای امروز چه تصمیمی در خصوص استقرار این گروه تروریستی در کشورش خواهد گرفت.
انتهای پیام/
نظر شما