غلام عباس ترکی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به استعمال دخانیات در بین برخی از دانشجویان اظهار کرد: هر دانشگاه مقررات انضباطی مخصوص به خود را دارد. مسئولان دانشگاه به همراه حراست وظیفه دارند تا بر اساس این مقررات اقدامات لازم را به منظور پیشگیری و مقابله با آسیبهای اجتماعی انجام دهند.
دانشگاه تهران نشان دانشگاه بدون دخانیات دریافت میکند
معاون قضایی دادستان کل کشور در پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم ادامه داد: تاکید دادگستری کل کشور برای مقابله با استعمال دخانیات در دانشگاهها، استفاده از روشهای ایجابی، تشویقی و آگاهی بخشی است.
وی بیان کرد: تمام تدابیری که در حوزه آسیبهای اجتماعی مثل مقابله با استعمال دخانیات و مواد اعتیاد آور در دانشگاهها اتخاذ یا قوانینی که اجرا و پیگیری میشود، باید در راستای حفظ و نگهداری از سلامت دانشجویان و جوانان باشد.
ترکی با تاکید بر اینکه متاسفانه دانشگاه یکی از نقاط شروع استعمال دخانیات جوانان و سایر آسیبهای اجتماعی است، گفت: زمانیکه نوجوانی به سن جوانی میرسد، وارد دانشگاه میشود و دوران دانشجویی را آغاز میکند، بیشتر در معرض انواع آسیبها قرار دارد.
معاون قضایی دادستان کل کشور در پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم درباره راهکارهای مقابله با استعمال دخانیات در دانشگاهها مطرح کرد: ما باید با فرهنگ سازی، آموزش و اغنا فضا دانشگاهها را کاملا علمی و آموزشی نگه داریم. همچنین باید توجه داشته باشیم که دانشجویان موفق در دانشگاههایی رشد کردهاند که شرایط و فضای مناسب آموزشی، علمی، تعلیم و تربیتی را برای آنان ایجاد کرده است.
وی اضافه کرد: اگر دانشگاهها از مسیر صحیح علمی، آموزشی و فرهنگی خارج شده و به مسیرهای بیراهه وارد شوند، این موضوع به نفع دانشجویان و جامعه نیست. بنابراین هم حاکمیت برای حفظ سلامت دانشگاهها وظیفه دارد و هم باید تشکلهای دانشجویی و سایر دانشجویان موفق در این باره نقش ایفا کنند.
معاون قضایی دادستان کل کشور در پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم با اشاره به اینکه دانشگاه باید عاری از هر گونه دخانیات باشد، خاطرنشان کرد: جوانان و دانشجویان سرمایههای اجتماعی نظام برای نسلهای بعدی هستند، بنابراین تمام سرمایهگذاریها باید انجام شود تا به دور نگه داشتن دانشگاه از دخانیات محقق شود.
انتهای پیام/
نظر شما