به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمدعلی زلفی گل درباره اجرای یکی از ۱۴ بند از دستورات مهم رئیس جمهور به وزیر علوم مبنی بر ساماندهی مراکز علمی کاربردی و دانشگاه پیام نور در دانشگاه فنی حرفهای و دولتی گفت: طرح آمایش و ساماندهی آموزش عالی مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است که ۹ بند دارد طبیعی است که وزارت علوم موظف است به صورت زمانبندی کارها را پیگیری کند.
دانشگاههای فنیوحرفهای و علمی کاربردی ۱۳ درصد آموزش مهارتی را تامین میکنند
وی ادامه داد: در حال حاضر این کار آغاز شده است، به عنوان مثال در شهری که دانشجوی پیام نور زیاد نداریم و یا خیلی استقبال نمی شود، با مسئولان شهر و استان هماهنگ شده و برنامه ریزی کرده ایم تا ساختمان و امکانات دانشگاه پیام نور را در اختیار دانشگاه فنی و حرفه ای قرار دهند تا به آموزشکده فنی و حرفه ای تبدیل شود. یا در برخی استان ها دانشگاه های دولتی به فضای آموزشی نیاز دارند از این رو با هماهنگی که با رئیس دانشگاه پیام نور صورت گرفته است؛ امکانات، پرسنل و اعضای هیات علمی این دانشگاه به دانشگاه دولتی آن منطقه منتقل می شود و تجمیع صورت می گیرد.
وی با اشاره به ساماندهی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: براساس مصوبه شورای عالی اداری دانشگاه های علمی کاربردی که مربوط به نهاد های دولتی بودند، باید تعطیل می شدند که به مرور درحال ساماندهی آن هستیم بنابراین برنامه ها را براساس قانون و طبق زمانبندی خاصی پیگیری می کنیم.
زلفی گل در مورد اینکه آیا امکان ادغام دانشگاه علمی کاربردی با پیام نور وجود دارد یا خیر گفت: خیر، هر کدام از زیرنظام های آموزش عالی وظایف خاص خود را دارند. به عنوان مثال دانشگاه فنی حرفهای، تربیت تکنسین مهارتی و دانشگاه علمی کاربردی دورههای آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت برای صنایع و جامعه را پیگیری میکند. دانشگاه پیام نور آموزش غیرحضوری را در دستور کار دارد که موجب افزایش دانایی جامعه می شود. هر کدام از این دانشگاهها با اهداف خاصی تأسیس شده اند.
وی افزود: شاید به بازآرایی مأموریت این دانشگاه ها نیاز باشد ولی تعطیل کردن آنها درست نباشد ما باید از تاریخ درس بگیریم و نباید برای یک اشتباه چند بار هزینه کنیم، شاید هم لازم باشد برخی اوقات آنها را تجمیع کنیم که آن هم نیاز به بررسی جوانب مختلف موضوع و مطالعه دارد.
منبع: مهر
انتهای پیام/
نظر شما