به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور در نامهای خطاب به حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای رئیس قوه قضاییه خواهان برخورد قضائی با دانه درشتها و افراد وابسته به قدرتهای زر و زور، بدون ملاحظه و مصحلت اندیشی شدند.
بیشتر بخوانید:
اژهای: باید به قانون عمل کنیم و از ملامت ملامتکنندگان نگران نباشیم
در این نامه بیان شده است: «هنگامی که نامهی مرا خواندی، ابن هرمه را... برکنار کرده به مردم معرفی کن! به زندانش افکن! آبرویش را بریز! به همهی بخشهای تابع اهواز بنویس که من چنین عقوبتی برای او معین کرده ام. مبادا در مجازات او غفلت یا کوتاهی کنی که نزد خدا خوار میشوی و من به زشتترین صورت ممکن، تو را از کار برکنار میکنم و خدا آن روز را نیاورد... شبها زندانیان را برای هواخوری به فضای باز بیاور جز ابن هرمه....» /دعائم الاسلام، جلد ۲، ص ۵۳۲
در این نامه مطرح شده است: ابن هرمه چه کرده است که امیرالمؤمنین (ع) به رفاعه، حاکم اهواز، چنین فرمان میدهد که او بی درنگ باید «بی آبرو» شود؟ همان مولای متقیان که حرمت آبروی مسلمان را بالاتر از حرمت کعبه میداند، چنان بر بی آبرو شدن یک مجرم حکومتی اصرار دارد که حتی فرماندار اهواز را که مسئول اجرای حکم است، تهدید میکند که اگر او را بی آبرو نکنی، «من به زشتترین صورت ممکن تو را از کار برکنار میکنم». او نه یاغی است و نه جانی، یعنی نه ضد حکومت قیام کرده و نه جنایتی مرتکب شده است. او مسئول نظارت مالی بر بازار اهواز بوده که مرتکب تخلف مالی شده است.
در این نامه تصریح سده است: آقای اژهای ابتدأ از جناحی نبودن مبارزه با فساد در دستگاه قضایی تشکر میکنیم که پروندههای دانهدرشتها و یقه سفیدها روی کفه ترازوی عدالت قرار گرفت و با پیگیری ویژه جنابعالی فرقی بین تخلف فرزندان معاون خودتان و مردم عادی نگذاشته و چون مسئولانی در گذشته تخلف معاون اجرایی خود را تکذیب یا برای رسیدگی به پرونده برادرشان اعلان جنگ نمیکنید.
در این نامه خاطرنشان شده است: اما لازم است بر این نکته اشاره کنیم انتظار داریم افراد متخلف درگیر در این پرونده که از ردههای بالایی نظام بوده، هر چه سریعتر معرفی و رسوا شده تا دیگر در هیچ کجای نظام اسلامی حتی فکر خیانت به این کشتی نجات، به ذهن مسئولی خطور نکند.
در این نامه عنوان شده است: همچنین نباید فراموش کرد که اطاله دادرسی یکی از موانع بزرگ دادخواهی و عدالت گستری در سطح جامعه است؛ علیرغم گذشت بیش از ۸ ماه از دستگیری فرزندان یکی از مقامات ارشد قوه قضائیه به اتهاماتی از جمله پولشویی، کارچاقکنی و تحصیل مال نامشروع؛ در فضای اجتماعی چنین تداعی میشود که نظام قضایی گرفتار اطاله دادرسی شده است ضمن اینکه دقت در رسیدگی نباید فدای سرعت در رسیدگی شده و مراجع قضایی را از اصل احقاق حق و کشف واقع غافل کند، اما هر مقدار که فرآیند رسیدگیهای قضایی طولانیتر باشد، مفاسدی را در پی دارد که علاوه بر کاهش اعتماد عمومی به دستگاه قضایی، اعتبار نظام قضایی را با چالش مواجه میکند.
در این نامه مطرح شده است: استقرار عدالت در جمهوری اسلامی ایران باید به نحوی باشد که حتی الامکان هیچ حقی از مردم و بیت المال تضییع نشود و حتی در موارد خاص از جمله برخورد با دانه درشتها و یقه سفیدها و نیز قوه قضائیه با اقتدار، استقلال، بیطرفی و در کمال دقت، با سرعت و همراه با صراحت و بدون ملاحظه و مصلحتاندیشی به موضوعات رسیدگی کرده و احقاق حق کند.
در این نانه بیان سده است: همچنین مطابق با اصل ۱۶۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و ماده ۳۵۲ قانون آیین دادرسی کیفری و ماده ۳۶ قانون مجازات اسلامی خواستار برگزاری علنی جریان رسیدگی به اتهامات و انتشار احکام محکومیت مجرمین و اسامی مجرمین و افرادی که در شبکه فساد با سوء استفاده از جایگاه حقوقی خود همکاری داشتند را در ملا عام و انظار عمومی از طریق رسانه ملی یا جراید خواستاریم.
در بخش پایانی این نامه آمده است: باتوجه به اهداف قوه قضائیه در راستای دست یابی به عدل قضایی در کشور و تبدیل دستگاه قضایی به مظهر عدل و میزان در کشور، دست یابی به سلامت دستگاه قضایی و ایستادگی در برابر قدرتهای وابسته به زر و زور و دست یابی پایدار جامعه به امید و ارزشهای الهی تبدیل قوه قضاییه به مامن و ملجا مظلومین و مستضعفان لذا از حضرتعالی بعنوان قاضی القضات میخواهیم که در برخورد قضائی با دانه درشتها و افراد وابسته به قدرتهای زر و زور، ملاحظه و مصحلت اندیشی این و آن را نکرده و با افراد و اشخاصی که با آبروی نظام مقدس جمهوری اسلامی بازی میکنند، بصورت سخت و ویژه برخورد کنید؛ و السلام علیکم ورحمت الله وبرکاته.
انتهای پیام/
نظر شما