علیرضا خوشدل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و استاد اپیدمیولوژی بالینی، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز اظهار کرد: خوشبختانه هم در تحصیلات تکمیلی و هم در سطح کارشناسی و دکتری حرفه ای تمام ظرفیت ما تکمیل شده است و ثبت نام ها نیز به صورت کامل انجام شده است و امسال دانشجویان با ترازهای بسیار خوبی در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران پذیرفته شدند.
وی ادامه داد: رشد پذیرش ما نسبت به سال گذشته در تحصیلات تکمیلی قریب به ۳۵ درصد است و در آموزش عمومی نیز با وجود اینکه ظرفیت ها افزایش یافته بود، کل ظرفیت تکمیل شد و رشد ۲۴ درصدی را تجربه کردیم.
تحصیل ۲۰ هزار دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران
خوشدل با بیان اینکه به صورت کلی امسال رشد ۳۵ درصدی پذیرش دانشجو را نسبت به سال گذشته تجربه کردیم، خاطرنشان کرد: با پذیرش های امسال آمار کل دانشجویان در حال تحصیل دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به ۲۰ هزار دانشجو رسیده است.
پذیرش دانشجو در رشته «حقوق پزشکی» برای اولین بار
وی با اشاره به اینکه امسال پذیرش کلی چه در پایه و چه در تحصیلات تکمیلی ۵ هزار و ۱۷۳ نفر بوده است، افزود: در رشته های دستیاری تخصصی سه رشته جدید امسال اضافه شده است ضمن اینکه در کارشناسی ارشد و PHD هم رشته های جدیدی اضافه شده و برخی از این رشته ها همچون حقوق پزشکی که در دانشکده بهزیستی به افتتاح رسیده، بی سابقه هستند.
خوشدل تصریح کرد: یک اتفاق بسیار خوب که امسال در پذیرش ها رخ داد «افزایش تراز پذیرش» است که به نسبت سال های گذشته ترازهای بهتری را موفق شدیم جذب کنیم و وقتی تراز ما وقتی با سایر دانشگاه های علوم پزشکی مقایسه میکنیم در رشته های دکتری حرفه ای در رده سوم و چهارم قرار گرفته ایم.
وی با بیان اینکه رشته های جدید دیگری از جمله «هوش مصنوعی در پزشکی» و برخی رشته های علوم شناختی و همین طور حیطه فناوری های نوین هم امسال به جمع رشته های ما افزوده شده اند، گفت: در جذب هیئت علمی اقدام جدی ای که در حال انجام است این است که نسبت جذب تعداد دانشجو به اعضای هیئت علمی در حال اصلاح است و شرایط بسیار خوبی دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از انجام اقدامات لازم برای راه اندازی انستیتو پزشکی ویژه خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال برگزاری دوره های کوتاه مدت هم هستیم اما مانعی که داریم یکی تصویب خود دانشکده و دیگری جذب اعضای هیئت علمی است چرا که اعضای هیئت علمی این رشته ها بسیار کم هستند و آنهایی که در حال حاضر به آنها دسترسی داریم دوره های کوتاه مدت را در خارج از کشور سپری کرده اند بنابراین PHD یا تخصص پزشکی ندارند که با مدل کالج هایی که در دانشگاه آزاد در دانشکده های موضوعی شکل گرفته در حال حل این مساله هستیم.
تغییر در الگوی انتخاب رشته دانشجویان/ پزشکی در اولویت سوم قرار گرفت
وی در خصوص راه اندازی رشته های توانبخشی هم گفت: توانبخشی ها در نوبت بازدید وزارت بهداشت قرار دارند و مستندات آنها در سامانه وزارت بهداشت بارگذاری شده و مصوبه شورای گسترش را هم دارد بنابراین منتظر هستیم تا بورد تاریخ بازدید را تعیین کند.
خوشدل اضافه کرد: در یک اتفاق جالب توجه امسال روند انتخاب رشته دانشجویان دستخوش تغییراتی شده بود به این صورت که بالاترین ترازها رشته دندانپزشکی را انتخاب کردند و داروسازی در رتبه دوم و پزشکی در رتبه سوم انتخاب ها قرار گرفت این در حالی است که در سالهای گذشته پزشکی انتخاب اول دانشجویان و دندانپزشکی و داروسازی به ترتیب در رتبه های بعدی قرار داشتند.
انتهای پیام/
نظر شما