به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، روح الله یداللهی فارسانی هدف از برگزاری این استارتاپ را توسعه مهارتهای کارآفرینی در رشته مهندسی پزشکی عنوان کرد و گفت: نخستین استارتاپ مهندسی پزشکی به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد شهرکرد و تیم اجرایی موسسه راه شب تهران در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه در این رویداد ۵۰ دانشجو، پژوهشگر، استاد وکارگزاران شرکتها حضور داشتند، افزود: بعد از ارزیابی اولیه ۵ ایده برتر در قالب ۵ تیم دانشجویی ۵ نفره تشکیل شد و کار خود را زیر نظر بلدراه یا منتور شروع کردند.
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد بیان کرد: ایده ساخت یک مدل خاص از دستگاه ضدعفونی کننده با اشعه UV ، ایده برانکارد خاص برای جابجایی بیماران در بیمارستان، ایده ساعت مچی و گجت پشت گوشی برای پیشبینی بیماری، ایده سامانه جامع دامپزشکی و ایده لباس از جنس پلی پروپیلن پیشگیری از زخم بستر به عنوان ایدههای برتر معرفی شدند.
یداللهی فارسانی یادآور شد: براساس ارزیابی های انجام گرفته تیم Uvean با ایده ی مطرح شده در زمینه گندزدایی با اشعه ماورابنفش برنده مسابقه و مقام نخست، تیم Noron Health با ایده ای در زمینه ساخت ساعت مچی و گجت پشت گوشی به عنوان ایده دوم و تیم الکتروتن با ایدهی ساخت لباس برای پیشگیری از زخم بستر، عنوان سومی را از آن خود کردند.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در ادامه اظهارکرد: استارتاپ ویکند یک رویداد آموزشی - تجربی در سراسر دنیاست که در ۳ یا ۴ روز متوالی برگزار می شود.
وی گفت: همچنین در این برنامه شرکت کنندگان پر انگیزهای شامل برنامه نویسان، مدیران تجاری، علاقه مندان به استارتاپ، بازاریابها و طراحان گرافیک گرد هم میآیند تا در مدت ۵۴ ساعت ایدههایشان را مطرح کنند، گروه تشکیل بدهند و هر گروه ایدهای را در حضور بلد راه به یک برنامه تجاری یا یک کسب و کار قابل اجرا نزدیک کند و در پایان، راهنما، فرد راهجو را حمایت می کند تا مسیر شغلی را سریعتر و سادهتر و با خطای کمتر طی کند.
انتهای پیام /
نظر شما