به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، «هویج پلو شیرین میشه دوستش ندارم!» برخلاف تصور اکثر افراد هویج پلو اصلا غذایی با طعم شیرین نیست!
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه ۵ غذای مقوی با اسفناج
اگر یک بار آن را با این دستور امتحان کنید متوجه خواهید شد که ترشی زرشک شیرینی هویج را مخفی میکند و یک پلو مخلوط فوقالعاده خوشمزه را خواهید داشت.
دستور پخت هویج پلو با مرغ به سبک بازاری
یکی از غذاهای بسیار خوشمزهی ایرانی که در دستهی پلو مخلوطها قرار میگیرد هویج پلو است که طرفداران بسیار زیادی دارد. هویج پلو هم با گوشت چرخکرده طبخ میشود و هم با مرغ آن را میپزند اما به گواه بیشتر افراد، هویج پلو با مرغ خیلی جذابتر است! یک غذای مجلسی که میتواند میز غذای شما را هم رنگین و زیباتر بسازد.
مواد لازم:
ماده غذایی مقدار
سینه مرغ
یک عدد کامل
پیاز
۳ عدد
هویج
نیم کیلوگرم
برنج
۳ پیمانه
خلال بادام
به میزان دلخواه
زرشک قرمز
به میزان دلخواه
شکر
یک قاشق غذاخوری
لیموترش
درشت یک عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
به مقدار لازم
زعفران دم شده
به میزان سخاوت شما!
طرز تهیه:
گام اول:
هویجها را بشویید و پوست بگیرید و خلالی باریک خرد کنید.
مرغ را به همراه چند تکه هویج و یک عدد پیاز و نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه حاوی آب قرار بدهید تا بپزد.
برنج را با مقداری آب و نمک خیس کنید.
دستور پخت هویج پلو با مرغ به سبک بازاری
گام دوم:
هویجهای خلالی را در یک تابه با مقداری روغن تفت بدهید. وقتی کمی سبک شد آب لیموترش را به آن اضافه کنید و همزمان شکر را هم داخل آن ریخته و مواد را خوب هم بزنید و اجازه بدهید با حرارت کم مقداری بپزد.
گام سوم:
در یک قابلمه مقداری آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. برنج خیس خورده را داخل آب جوش ریخته و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بپزد و بعد آن را آبکشی کنید.
گام چهارم:
وقتی مرغ پخته شد آن را از ظرف بیرون بیاورید و ریش ریش کنید و کنار بگذارید. آب مرغ را هم صاف کنید که به آن نیاز دارید.
گام پنجم:
یک پیاز را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در یک تابهی جداگانه تفت بدهید. رنگ پیاز که عوض شد به آن زردچوبه بزنید. مرغ پخته و ریش ریش شده را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید. حالا نوبت به هویجهایی که تفت دادید میرسد. نمک، فلفل سیاه، خلال بادام و زرشک قرمز را هم داخل ظرف بریزید و کمی از زعفران دم کرده روی آن ریخته و مواد را خوب ترکیب کنید تا طعمها در هم ادغام شوند.
گام ششم:
در یک قابلمه نچسب کمی روغن بریزید و تهدیگی که مدنظر دارید کف آن قرار بدهید. مقداری از برنج آبکش شده را داخل قابلمه ریخته و کمی از مواد هویج پلو روی آن بریزید. به همین صورت لایه لایه برنج و مواد هویج پلو را روی هم بریزید و زعفران دم کرده را هم روی برنج سفیدها ریخته و لایهی آخر حتما برنج باشد. در قابلمه را بگذارید و در ابتدا حرارت گاز را بالا ببرید و وقتی داخل قابلمه بخار مشاهده کردید حرارت را کم کنید و دمکنی بگذارید. ۴۵ دقیقه زمان بدهید تا هویج پلوی خوشمزه و خوش عطر شما دم بکشد و ته دیگی طلایی به شما تحویل بدهد.
این غذا را حتما درست کنید و از مزهی بی نظیر آن لذت ببرید.
انتهای پیام/
نظر شما