به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ بعید به نظر میرسد که این روزها کسی پاستا دوست نداشته باشد آن هم با آن رنگ و رخ و بوی خوب و سس مخصوصش که دل همه را آب میکند. پاستا از زمانی که اختراع شده است تا به امروز تغییرات زیادی کرده است و میتوان گفت هر آشپزی با دستور خاص خودش پاستا را میپزد و در این میان پاستاهای ایتالیایی از همه انواع پاستا معروفتر هستند.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه قیمهنثار یلدایی
پاستا آنقدر در دنیا محبوب و پرطرفدار است که روز ۲۵ اکتبر به عنوان روز جهانی پاستا در تقویم دنیا ثبت شده است. پاستا یکی از غذاهای ملی کشور ایتالیاست که در فرهنگ غذایی این کشور جایگاه ویژهای دارد و در انواع و طعمهای گوناگون طبخ میشود. میتوان گفت بیش از حدود ۳۰۰ نوع پاستا خشک در ایتالیا تولید میشود. کلمه پاستا از ریشه سیسیلی به معنای «خمیر ورز داده شده با انرژی بسیار» گرفته شده است؛ زیرا فرآیند تولید پاستا بسیار سخت و زمان بر است. پاستا در طعم ها و مزه ها و اشکال مختلف در رستوران ها و کافه ها سرو می شود. از پاستای آلفردو که مشهورترین و محبوب ترین پاستاها است گرفته تا پاستا گوجه فرنگی، پاستا پستو، پاستا سبزیجات، پاستا عربیاته و... همگی انواع خوشمزه پاستا هستند. پاستا مرغ و لیمو هم یکی از همین انواع پاستا است که در این مطلب می خواهیم آموزش آن را با شما به اشتراک بگذاریم پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پاستا مرغ و لیمو
فیله مرغ: ۲۵۰ گرم
اسپاگتی: ۲۵۰ گرم
کره: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
خامه صبحانه: نصف پیمانه
آب مرغ یا آب جوش ساده: نصف پیمانه
ابلیمو تازه: ۳ قاشق غذاخوری
زست لیمو (پوست لیمو ترش رنده شده): ۱ قاشق چایخوری
پنیر پارمزان: نصف پیمانه
نمک، فلفل سیاه و آویشن: به میزان لازم
جعفری خرد شده برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه پاستا مرغ و لیمو
فیله مرغ را به صورت نواری یا اسلایسی خرد کنید و همراه با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید.
ماهی تابه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود، سپس روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و اجازه بدهید کمی گرم شود.
مرغ مزه دار شده را داخل ماهی تابه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا مرغ سرخ و طلایی شوید و بعد مرغ سرخ شده را از ماهی تابه خارج کنید.
داخل همان ماهی تابه دوباره یک قاشق غذاخوری کره بریزید و وقتی آب شد، سیر رنده شده را اضافه کنید.
سی ثانیه بعد خامه و آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
حرارت را کم کنید و اجازه بدهید حدود دو تا سه دقیقه سس بجوشد و غلیظ شود.
حالا آبلیمو ترش تازه را همراه با زست لیمو و نصف پیمانه پنیر پارمزان اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود، سپس اجاق گاز را خاموش کنید.
در مرحله آخر باید پاستا را آماده کنید. فتوچینی را داخل آب درحال جوش همراه با نمک بریزید و اجازه بدهید نرم شود.
نیازی نیست پاستا را آبکش کنید.
آب پاستا را خالی کنید و وقتی به اندازه نصف لیوان آب داخل قابلمه باقی ماند، پاستا و آب را همراه با هم به سس لیمو اضافه کنید.
مرغ های سرخ شده را هم در این مرحله به مواد بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم به صورت یکدست مخلوط شود.
پاستا را داخل ظرف سرو بکشید و روی آن جعفری تازه و پنیر پارمزان بریزید و برای تزیین چند برش لیمو ترش کنار ظرف بگذارید.
پاستای مرغ و لیموی خوشمزه ما در این مر حله آماده سرو است، نوش جان.

منبع: فرارو
انتهای پیام/
نظر شما