به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، احمدحسین فلاحی در تشریح نشست امروز (یکشنبه 12 آذر) کمیسیون آموزش، تحقیقات مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: «تقاضای اعمال ماده ۲۳۴ آیین نامه داخلی از سوی تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص عدم تامین نیروی انسانی کافی برای وزارت آموزش و پرورش (کمبود معلم) توسط سازمان اداری استخدامی کشور و همچنین بحث و بررسی در خصوص ارائه راهکارهایی برای رفع مشکل کمبود نیروی انسانی آموزش و پرورش در سال تحصیلی آتی» در دستور کار کمیسیون قرار داشت که با حضور وزیر آموزش و پرورش و غیبت رئیس سازمان اداری و استخدامی و حضور معاونان وی این موضوع بررسی شد.
بیشتر بخوانید:
پاداش پایان خدمت و اعمال رتبهبندی معلمان هنوز در پیچ و خم وعدهها
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود: پس از بحث و بررسیهای بسیار در خصوص ابعاد ماجرای کمبود معلم، نهایتا مقرر شد، یک جلسه فرصت برای پاسخگویی رئیس سازمان اداری و استخدامی در نظر گرفته شود تا پس از استماع توضیحات رئیس این سازمان در خصوص اعمال ماده 234 آیین نامه داخلی مجلس و ارائه گزارش آن به صحن مجلس تصمیم گیری شود.
وی ادامه داد: در این نشست موضوعاتی در خصوص نحوه اجرای رتبه بندی معلمان و هزینه کرد 54 هزار میلیارد تومانی دولت در اجرای این قانون نیز مطرح شد و همچنین در خصوص پاداش پایان خدمت بازنشستگان عنوان شد که پاداش پایان خدمت برای بازنشستگان سالهای 1401 به بعد پرداخت نشده و تمهیداتی برای پرداخت آن در نظر گرفته شده است.
فلاحی تصریح کرد: همچنین وزیر آموزش و پرورش در این نشست به افزایش 26 درصدی حقوق معلمان پس از اجرای قانون رتبه بندی و همچنین بازگشت برخی کارمندان مأمور به آموزش و پرورش اشاره کرد و بر جذب نیروهای جدید در سال آینده در موعد مقرر تأکید کرد.
سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس اضافه کرد: در خصوص قبولیهای آزمون استخدامی آموزش و پرورش نیز عنوان شد افرادی که امتیاز آنها بالای 470 باشد، سازمان اداری و استخدامی به صورت قرارداد کار معین میتوانند مشغول به کار شوند.
وی اضافه کرد: همچنین در خصوص رتبه بندی بازنشستگان نیز در نشست امروز مباحثی مطرح و مشخص شد که صندوق بازنشستگی سهم خود را برای اجرای این مهم پرداخت نکرده است.
انتهای پیام/
نظر شما