تقویت ریه‌ها با بادکش در مقابله با بیماری آنفلوآنزا

یک متخصص طب سنتی با تشریح برخی تدابیر طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به "آنفلوآنزا" گفت: بادکش‌درمانی برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا و تقویت ریه در افراد مبتلا به این بیماری بسیار مفید است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نعمت‌الله مسعودی درباره تدابیر طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا اظهار کرد: در زمان شیوع ویروس آنفلوآنزا باید تدابیری به‌کار بگیریم تا بدنمان آماده رشد میکروب‌ها نشود؛ از عوامل مؤثر بر تقویت سیستم ایمنی بدن، خواب و خوراک فرد است.

بیشتر بخوانید:

توصیه‌های طب سنتی برای حفظ سلامتی در فصول سرد

بهترین زمان خواب شبانه

وی افزود: خواب کافی می‌تواند باعث تقویت سیستم ایمنی شود و خواب روزانه جایگزین خواب شبانه نمی‌شود؛ بهترین زمان برای خوابیدن از ساعت ۱۰ شب تا حداقل چهار صبح است؛ این خواب باید مفید، در آرامش و بدون دغدغه باشد.

پرهیز از درهم‌خوری و استفاده از بادکش‌ برای تقویت سیستم ایمنی

وی ادامه داد: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های عفونی باید از درهم‌خوری و سفره‌های رنگین پرهیز شود زیرا این مسئله باعث اختلاط طعام می‌شود که یکی از عوامل بروز مشکل در هضم غذاهاست و خون را ناصالح می‌کند.

وی ادامه داد: بادکش‌درمانی یکی از نکات برجسته در طب سنتی برای بیماری‌های ریوی است؛ از بادکش هم برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا و هم برای درمان این بیماری استفاده می‌شود؛ بادکش‌درمانی قبل از ابتلا به بیماری آنفلوآنزا برای تقویت سیستم ایمنی بدن و تقویت ریه‌ها، بسیار مفید است؛ افراد مبتلا به آنفلوآنزا نیز می‌توانند برای تقویت ریه از بادکش گرم روی کتف‌هایشان استفاده کنند.

مسعودی گفت: باتوجه به اینکه ریه، دستگاه ورودی میکروب‌ها و ویروس‌های تنفسی به بدن است، ورزش کردن نیز باعث می‌شود که فرد حالت سکون نداشته باشد و ریه‌ها را تقویت و از نفوذ ویروس به بدن جلوگیری می‌کند.

درمان علائم آنفلوآنزا با طب سنتی

این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه بروز علائمی همچون تب، سرفه و احساس کوفتگی و بدن‌درد از علائم شایع آنفلوآنزاست، تصریح کرد: ابتلا به آنفلوآنزا دو مرحله دارد؛ یک مرحله زمانی است که تب بروز می‌کند که در این زمان می‌توان از نوشیدنی‌ها و آبمیوه‌ها و میوه‌هایی مانند سیب برای کاهش تب استفاده کرد و باید از مصرف مواد غذایی چرب، شیر و مواد غذایی دارای طبع گرم پرهیز کرد؛ مرحله دوم زمانی است که تب برطرف می‌شود و علائم کوفتگی و سنگینی و سرفه و خلط ظاهر می‌شود؛ در این مرحله بیماران باید از مواد غذایی دارای طبع سرد پرهیز کنند و به مصرف سوپ‌ها و آش‌ها روی بیاورند. بیماران می‌توانند در سوپ‌ها از سیب درختی و انواع سبزی‌ها استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه سرفه یکی از علائم رایج آنفلوآنزاست، گفت: افراد در زمانی که سرفه دارند باید ریه خود را تقویت کنند؛ مصرف مرکبات در زمانی که علائم سرفه بروز پیدا می‌کند، مناسب نیست و برای درمان آن باید از انواع آش‌ها استفاده کرد؛ در این آش‌ها بهتر است علاوه بر سبزیجات مخصوص آش از پیازچه و یا شلغم نیز استفاده کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1224750

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =