دستاوردهای عملیات وعده صادق

عملیات تنبیهی و غرورآفرین وعده صادق با رمز یا رسول الله صلی الله علیه و آله، علیه رژیم خبیث صهیونیستی توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی چه دستاوردهایی را به دنبال داشته است؟

بامداد ۲۶ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ همزمان شد با اجرای عملیات وعده صادق و سیلی محکم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که این پاسخ نتایجی را دربر داشت که در ادامه بدان اشاره خواهد شد اما آن‌چیزی که بیش از همه چیز مایه مباهات و افتخار کشور ماست قیاس و مقایسه واکنش حاکمیت جمهوری اسلامی ایران به حکومت‌های ظالم دست‌نشانده پیشین بود؛ برای مثال در برهه جنگ جهانی دوم و آغاز یورش متفقین (انگلیس و شوروی) به سرزمین ایران از جنوب و شمال، رضاخان که در آن هنگام سلطنت را در دست داشت از واهمه و هراس آسیب دیدن خودش و خانواده‌اش، نیروهای مسلح ایران را خلع سلاح کرد، در پی آن متجاوزین به خاک ایران، بدون هیچ درگیری قابل توجهی، وارد ایران شدند و حتی پهلوی اول پس از مذاکره با محمدعلی فروغی(نخست وزیر دوره پهلوی) که از ایادی دولت انگلیس بود با خفت و خواری مجبور به استعفا و ترک ایران شد و در جزیره موریس تا آخر عمر و در تبعید سپری کرد.

اما اینک به حول قوه الهی و با توجه به توانمندی‌های نظامی و امنیتی که به برکت انقلاب اسلامی و خون مطهر شهدا و با نعمت ولایت فقیه و رهبری امامین انقلاب اسلامی حاصل شده، رژیم صهیونیستی پس از تجاوز و حمله مذبوحانه به محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق سوریه که در حقوق بین‌الملل و مناسبات جهانی به منزله تجاوز به خاک مقدس کشورمان تلقی می‌شود؛ نیروهای مسلح با محوریت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخی دندانشکن و سیلی سنگین به دشمن متجاوز و ناقض حقوق بشر در فلسطین اشغالی ، او را سر جای خود نشاند و نشان دادند که امنیت ملی، اقتدار و استقلال ایران اسلامی به هیچ عنوان قابل مدارا نیست.

لازم است در پایان، همانطور که در ابتدا بدان اشاره شد گوشه‌ای از دستاوردها و ره‌آوردهای این عملیات پیروزمندانه را به شرح ذیل برشمارم:

۱.تحقیر اقتدار پوشالی و شکننده آمریکا در مقابل اخطار جدی جمهوری اسلامی ایران در صورت حمایت و دفاع از رژیم صهیونیستی در پاسخ نظامی.

۲.ایجاد حس بی‌اعتمادی برای چندمین بار نسبت به آمریکا در کشورهای حوزه خلیج فارس پس از مشاهده ناتوانی آمریکا در حمایت از جنایاتکاران صهیونیستی در عرصه عمل.

۲.ردیابی دقیق و نقطه‌ای مکان‌های استقرار سامانه‌های دفاعی و پدافندی آمریکا در منطقه.

۳.افزایش اطلاعات از نقاط ضعف و قوت سامانه‌های پدافندی آمریکا و شناخت جامع و کامل از میزان توان رزمی و رهگیری همزمان این سامانه‌ها.

۴.اشراف اطلاعاتی و شناخت جامع و کامل از وضعیت دقیق نظامی و دفاعی رژیم خبیث صهیونیستی.

۵.وادار شدن بعضی کشورها به اعلام موضع صریح در قبال مسئله فلسطین و رژیم اشغالگر قدس و ایران در حین و بعد از حمله و شناخت دوستان وفادار و معرفی چهره مجهول منافقین و سلطنت طلبان و...به جهان اسلام.

۶.مشخص شدن عیار و قدرت واقعی توانمندی موشکی جمهوری اسلامی ایران به دنیا و جلب مشتری در سطح جهان.

۷.کنار رفتن و از دور خارج شدن واژه «همه گزینه‌ها روی میز قرار دارد» از ادبیات سیاسی و نظامی دشمنان بعد از اجرای عملیات وعده صادق.

۸.معرفی ایران به عنوان یک کشور مبنادار و آماده مواجه در عمل برای دفاع از مظلومان جهان بر اساس تعالیم دین مبین اسلام و آیات قرآن بدون توجه به دو قطبی شیعه و سنی.

۹.معرفی جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از قطب‌های قدرت جهانی که از مرحله تست و گمانه‌زنی و روی کاغذ به مرحله عملیاتی و میدانی و تحمیل و تفهیم آن به افکار عمومی جهان رسیده است.

۱۰.اثبات دستیابی کسب موفقیت‌هایی در عرصه‌های نظامی و تسلیحاتی از طریق نمایش هارمونیک و هم‌ساز از رفت و برگشت‌های هماهنگ بین مردان عرصه دیپلماسی و عرصه میدان در قبل، حین و بعد از عملیات وعده صادق.

۱۱.افزایش محبوبیت ایران در افکار عمومی، جامعه بین‌المللی و انگیزش و برافراشته شدن پرچم غرور و عزت ایرانیان مسلمان و ایجاد یک بازدارندگی خاص و...

محمدرضا کوچکسرائی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته حقوق جزا و جرم‌شناسی

انتهای پیام/

کد خبر: 1227609

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =