به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از هرمزگان، اول مهر روز آغاز سال تحصیلی و شادی برای دانش آموزان و خانوادههای آنها در سراسر کشور است؛ روزی که نوجوانان با شوق دیدار همکلاسیهای جدید و قدیمی و همچنین آموزگار و آموختن علم و دانش و درس زندگی راهی مدرسه میشوند.
اما همیشه شرایط برای همه دانش آموزان یکسان نیست.
مدرسه شهامت، مقطع متوسطه اول در شهر قلعه قاضی استان هرمزگان با بیش از دو دهه فعالیت به صورت مختلط، صبح روز اول مهر پس از توزیع کتابهای درسی و شروع کلاس، ناگهان دانش آموزان، مدیر و معلم را از محیط مدرسه خارج و دربها را قفل و زنجیر کردند و این با اعتراض دانش آموزان و والدین در بخشداری همراه شد ولی متاسفانه خانوادهها با برخورد ناشایست بخشدار مواجه شدند.
یکی از والدین در گفتوگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز گفت: این مدرسه از سال ۱۳۸۱ تاسیس شده و از همان ابتدا به صورت مختلط اداره شده است. خوشبختانه هیچ مشکلی طی این سالها به وجود نیامده بود.
وی افزود: مسئولین سال گذشته ابتدا مشکل را اشتراک سرویسهای بهداشتی بیان کردند که آن را خود والدین با هزینهی شخصی خود بدون کمک هیچ ارگانی حل کردند و بین سرویسها تیغه کشیدند، ولی امسال مسئولین ناگهانی اقدام به تعطیلی مدرسه کردند و به راه حل مشکل که دو شیفت کردن مدرسه است هیچ توجهی نکردند.
وی تصریح کرد: ما به هر ریسمانی که چنگ انداختیم ما را نا امید کردند، نه آموزش و پرورش جواب مناسبی به ما داد و نه بخشداری شهر خودمان، متاسفانه در بخشداری چیزی جز توهین ندیدیم.
مادر دانش آموز خاطر نشان کرد: فرزندان ما بدون هیچ برق و وسایل سرمایشی در گرمای شدید جنوب حاضر به تحصیل بودند که شاید بتوانند پیشرفت کنند، ولی متاسفانه همین سقف بدون کولر و لامپ را نیز از فرزندانمان دریغ کردند.
وی در پایان گفت: تنها راهی که پیش روی ما گذاشته شده است ثبت نام در مدرسههایی در دیگر محلات است که با محله ما کیلومترها فاصله دارد و فرزندامان پیاده نمیتوانند به آنجا مراجعه کنند و از آنجایی که شغل اکثر پدر و مادرها دامداری و کشاورزی است هزینهای برای گرفتن سرویس ندارند و بچهها ناچار مجبور به ترک تحصیل هستند، هر چند که پروندههای آنها نیز پشت قفل و زنجیر جا مانده است.
در ادامه شورای قلعه قاضی عنوان کرد: این مدرسه ۵۲ دانش آموز دارد و از آنجایی که این محله با سایر مدارس فاصله زیادی دارد و دانش آموزان روزانه باید ۱۲ کیلومتر پیادهروی کنند، میتوان گفت این امر بسیار سخت و طاقت فرسا و دور از انتظار است.
تنها راه باقی مانده دو شیفت کردن مدرسه است که متاسفانه هیچ اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است و جز ترک تحصیل هیچ راهی مقابل دانشآموزان سختکوش و پر تلاش این منطقه که با نان کارگری بزرگ شدهاند، نگذاشتهاند.
خبرنگار: نسیم اسپید
انتهای خبر/
نظر شما