به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ حضرت آیت الله جوادی آملی امروز در دیدار دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور و هیئت همراه، با بیان اینکه خونهای پاک شهداء، عامل موفقیت و سرمایه ماست، اظهار داشتند: ما جنگ طلب نیستیم و نبوده ایم و این خود سرمایه ای بزرگ برای ماست، اما اگر هر گونه جنگی بر ما تحمیل شود، پاسخ قاطع می دهیم.
بیشتر بخوانید؛
پزشکیان به زیارت بارگاه حضرت معصومه (س) رفت
ایشان اظهار داشتند: امیرالمومنین علی علیه السلام می فرماید «لَا یَمْنَعُ الضَّیْمَ الذَّلِیلُ»، فرمود هیچ ملتی جز ملت فرومایه، ظلم را تحمل نمی کند، «رُدُّوا الْحَجَرَ مِنْ حَیْثُ جَاءَ»؛ باید از همان نقطهای که به شما سنگی انداخته شده، آن را بازگردانید. این بیان نورانی علی بن ابی طالب است فرمود سنگ خور نباشید ملت ضعیف و تابع نباشید.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم مبارزه با فساد، اظهار داشتند: دولت و حاکمیت باید با مفسدین به طور جدی مبارزه کنند و اجازه ندهند اختلاس و حقوقهای نجومی در کشور وجود داشته باشد، زیرا حتی یک عضو فاسد هم می تواند دولت را دچار فساد کند، «الْحَجَرُ الْغَصِیبُ فِی الدَّارِ رَهْنٌ عَلَی خَرَابِهَا»، سنگ و آجر غصبی در بنای خانه، گروگان ویرانی آن است، دیواری محترم است که روی آجر حلال بنا شده باشد، لذا تمام همت مسئولین باید این باشد که با تمام مفسدین در هر رده ای مبارزه کنند.
ایشان ابراز داشتند: ما مردم ایران، مردمی بزرگ و بزرگ زاده هستیم، هم تاریخ داریم و هم جغرافیا، بر خلاف کشوری مانند آمریکا که دارای جغرافیا و آثار تمدنی کهن نیست، اگر سرتاسر ایران را بشکافید، پر از علم، هنر و آثار باستانی است. در شأن ما نیست که از کشور دیگری پیروی کنیم.
حضرت آیت الله جوادی آملی با تاکید بر فقر زدایی در کشور، بیان داشتند: حضرت امیر می فرماید: «مَا ضَرَبَ اللهُ الْعُبَاد بِسُوطٍ أَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ» سوط یعنی تازیانه. خدا هیچ ملتی را با تازیانه ای دردناک تر از فقر نزده است، اگر فقر باشد، دینداری مردم مشکل است، باید همه مخصوصاً مسئولین در جهت برطرف کردن نیازهای جامعه و حل مشکلات اقتصادی و گرانی همت و کوشش مضاعف داشته باشند.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر لزوم اختلاف زدایی در کشور، اظهار داشتند: کشوری که عالم و دانشمند دارد، نباید دچار اختلاف باشد، چون علم حقیقی وقتی وارد قلب انسان شود، نهتنها جا را تنگ نمیکند، بلکه قلب را وسیعتر و آماده پذیرش دانش بیشتر میکند، این خاصیت علم است که دل را وسعت داده و از تنگنظری دور میسازد. اگر در حوزه یا دانشگاه افرادی تربیت شوند که فضای دیگران را تنگ کنند یا اختلاف ایجاد کنند، نشاندهنده این است که از حقیقت علم بهرهای نبردهاند. چرا که علم حقیقی به انسان شرح صدر و ظرفیت میدهد.
ایشان تاکید داشتند: هم حوزویان و هم دانشگاهیان باید بدانند که هیچ کدام جای دیگری را تنگ نکرده اند، اگر اختلافات کنار گذاشته شود، قوانین کلی اسلام رعایت شوند و حرمت و احترام مردم حفظ شود، جامعه و مردم نیز همراه خواهند بود چرا که مردم ما مردمی بزرگ و عاقل هستند و به انسانیت احترام می گذارند.
در ابتدای این دیدار دکتر مسعود پزشکیان با ارائه گزارشی از روند شروع به کار هیئت دولت بیان داشت: ما در دولت سعی می کنیم تا با کمک مردم و مدیران، شعارهای انتخاباتی خود را پیاده کرده و به آنها عمل کنیم.
انتهای پیام/
نظر شما