آموزش آشپزی / روش‌های روغن انداختن خورش قیمه خانگی و نذری

می‌خواهید خورش قیمه شما حسابی لعاب بیندازد و روغن بیندازد؟ این نکات طلایی و ترفندهای آشپزی را از دست ندهید!

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، خورش قیمه یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی ایرانی است. این خورش از گوشت، لپه، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه‌های مخصوص تهیه می‌شود و معمولاً با برنج سرو می‌شود. برای اینکه خورش قیمه روغن بیاندازد و خوش‌رنگ شود، چند نکته مهم وجود دارد که در این بخش به آن پرداخته ایم.

اضافه کردن آب سرد یا یخ

برای روغن انداختن خورش قیمه قبل از پخت کمی یخ یا یک استکان آب سرد را به خورش اضافه نمایید. با این روش شما یک شوک به خورش قیمه وارد می‌کنید که باعث روغن انداختن آن خواهد شد.

تفت دادن مناسب گوشت و پیاز

برای اینکه خورش قیمه خوشمزه، روغن انداخته و خوش رنگ شود، گوشت را به اندازه خورشتی خرد کنید و با پیاز و کمی روغن در قابلمه تفت بدید تا رنگش تغییر کند، این کار باعث می‌شود که گوشت در حین پخت آب نندازد و طعم بهتری داشته باشد.

تفت دادن رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی را جداگانه تفت دهید و به خورش اضافه اضافه کنید تا رنگش باز شده و طعم خامی آن از بین برود. این کار باعث می‌شود که خورش رنگ بهتری داشته و به روغن بیافتد.

مقدار مناسب آب

اگر آب خورش قیمه زیاد باشد، خورش رقیق می‌شود و روغن نمی‌اندازد. برای پخت یک خورش خوشمزه و روغن انداخته مقدار آبی که به خورش اضافه می‌کنید، باید مناسب باشد.

استفاده از روغن مناسب

از روغن مایع یا روغن حیوانی برای تهیه خورش قیمه خوشمزه استفاده کنید. روغن حیوانی باعث می‌شود که خورش طعم بهتری داشته و به روغن بیافتد.

حرارت ملایم

بعد از اینکه همه مواد را با هم مخلوط کردید، حرارت را کم کنید و اجازه بدهید خورش به آرامی بپزد. حرارت ملایم باعث می‌شود که خورش روغن انداخته و جا بیافتد. اگر بعد از پختن خورش، هنوز روغن نیانداخته بود، می‌توانید حرارت را کمی زیاد کنید و اجازه بدهید آب اضافی آن تبخیر شود.

استفاده از لپه مرغوب

لپه‌های مرغوب، معمولاً بعد از پختن روغن بیشتری پس می‌دهند. برای خوش رنگ و خوش طعم شدن خورشت قیمه لپه را بخیسانید و پس از خیساندن چند دقیقه در آب بجوشانید و کف سیاه حاصل از جوشیدن را بگیرید و سپس به خورشت اضافه کنید تا خورش قیمه مجلسی تر گردد.

افزودن زعفران

یکی از روش های روغن انداختن و خوش رنگ شدن قیمه افزودن زعفران است. در اواخر پخت زعفران دم‌کرده رو به خورش اضافه کنید.

کد خبر: 1262583

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =