به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در حاشیه رویداد دانشجویی باور ۲(طرح ملی ترویج کارآفرینی) گفت: به منظور فراهم کردن بستر مناسب، دورههای آموزشی کارآفرینی توسط وزارت علوم تحقیقات و فناوری و با همکاری پارک علم و فناوری امیرکبیر در حال برگزاری است. در این دورهها، مباحث مختلف مرتبط با کارآفرینی توسط اساتید و متخصصین فعال در حوزه صنعت ارائه میشود.
رهایی ادامه داد: امروز در همه دنیا عامل توفق ملتها اقتصاد مبتنی بر دانش است. حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان برای رسیدن به این جایگاه است. توسعه اقتصادی پایدار مبتنی بر کارآفرینی است و این مسیر با جذب نیروی متخصص انجام میشود.
وی با اشاره به تاسیس ناحیه نوآوری در ۵ ساله آینده افزود: در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۱۸ دانشکده و ۲۰ مرکز نوآوری با هدف به کارگیری ایدههای دانشجویان وجود دارد که مراکز نواوری به کاربردی کردن این ایدهها کمک میکند. در پارک علم فناوری دانشگاه امیرکبیر بیش از ۲۰۰ شرکت دانشبنیان وجود دارد. تسهیلاتی را برای توسعه پارک و ایجاد ناحیه نوآوری در برنامه ۵ ساله در محیط اطراف دانشکاه قرار دادیم.
رهایی با تاکید بر اهمیت اقتصاد دانش بنیان گفت: شناسایی نیاز مبنایی که به ایده سازی موفق کمک میکند. در سطوح مسئولان همه بر اقتصاد دانشبنیان تاکید میکنند. در وزارت فناوری وزارت علوم نیز این ایده پشتیبانی میشود. نکته مهم این است که دانشآموختگان و متخصصان باید نیازهای کشور را به خوبی بشناسند و مسیر حرکت به سمت تشکیل واحدهای دانش بنیان را درک کنند. پشتیبانیهایی که از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم انجام میشود، در این راستا نقش بسزایی دارد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: طرح ملی ترویج کارآفرینی در زمینه عدالت آموزشی و عدالت کارآفرینی به دانشجویان میکند هدف ما این است که دانشجویان بتوانند در کنار آموزشهای کلاسیک خود، با مولفههای کارآفرینی آشنا شوند. با شناسایی نیازهای کشور و تجربههای موفقی که متخصصین به اشتراک میگذارند، دانشجویان آماده ورود به بازار کار خواهند شد.
انتهای پیام/
نظر شما