به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به استان بوشهر، ضمن بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد دیلم و جلسه با مدیران این شهر، با مدیران شهر آبپخش در خصوص ایجاد سرای نخل و خرما و فعالیت مجدد پردیس دانشگاهی این شهر دیدار و گفت وگو کرد.
سروری در نشست با اعضاء شورای شهر، شهردار و بخشدار آبپخش با تأکید بر اینکه بی شک تصمیم گیریها در دانشگاه براساس دلایل منطقی و اقناع کننده صورت می پذیرد، گفت: مدیران و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی، بُعد مسافت، مخاطرات جادهای، نگرانی و دغدغه والدین را به خوبی درک کرده و از این رو با ایجاد پردیس های دانشگاهی به دنبال کاهش این استرس ها برای دانشجو و خانوادهها هستند.
وی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد سراهای نوآوری و فناوری، به دنبال ارتباط بیشتر دانشگاه با بخش کشاورزی، احیای هنر صنایع دستی، تولید ثروت بیشتر از محصولات کشاورزی و رفع نیازهای این بخش است، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی، یک بخش غیردولتی و کاملاً مردمی است. این دانشگاه با حمایت مردمی و از محل شهریه های دانشجویی اداره می شود و تمامی ارکان دانشگاه معتقد هستند، این دانشگاه و ظرفیت های آن، امانت مردم در دستان مدیران آن است و باید این ظرفیت در اختیار صاحب اصلی آن یعنی مردم قرار گیرد.
مدیران شهر آبپخش نیز ضمن حمایت از برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی، با معرفی ظرفیت های این شهر و استقبال از طرح ایجاد سرای نخل و خرمای دانشگاه، خواستار ایجاد پردیس دانشگاهی شدند.
سروری مجد همچنین با حضور در واحد دیلم، ضمن بازدید از این واحد دانشگاهی، در نشستی با مدیران شهرستان دیلم شرکت کرد.
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به سفرهای متعدد به استان بوشهر و بازدید میدانی از ظرفیت های استان، تصریح کرد: عسلویه، ظرفیتی بی نظیر و مثال زدنی در استان بوشهر است. همواره تأکید بنده برای حضور اساتید و دانشجویان در غالب اردوهای راهیان پیشرفت برای بازدید از گوشه ای از پیشرفت های انقلاب اسلامی است.
سروری مجد همچنین در خصوص تکمیل یادمان شهدای گمنام واحد دیلم، قول مساعدی داد.
وی با تأکید بر اینکه خوشبختانه مدیران ارشد استان ها، دیدگاه ارزشمندی به دانشگاه آزاد اسلامی دارند، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی، نسبت به تمام مسائل، دیدگاه دغدغه مندی دارد. ماهیت کار دانشگاه، علمی، پژوهشگرانه و اندیشمندانه است و سعی بر رفع چالشها دارد.
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی، شبکه ای گسترده و به هم پیوسته است، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای قریب به ۴۰۰ سایت دانشگاهی، یک میلیون ۳۵۰ هزار دانشجو و ۳۰ هزار عضو هیئت علمی است که این اعداد بیانگر عظمت و توانمندی های متعدد دانشگاه است.
وی افزود: دانشگاه با برنامههای مختلف در هر استان، به دنبال انجام فعالیتها با کمترین هزینه و بیشترین فناوری و بازدهی برای استان و کشور است.
انتهای پیام/
نظر شما