به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه این خورشت خوشمزه را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه کباب ته تالی یا تتالی غذای محلی اراکیها
مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت: یک ساعت
برای: ۳ نفر
مواد لازم:
هویج:۵عدد
کشمش:یکپیمانه
پیاز:یک عدد
رب گوجه فرنگی:۲قاشق غذاخوری
رب انار:یکقاشق غذاخوری
زعفران دمکرده:۲قاشق غذاخوری
نمک، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه، زیره و پودرهل: به میزان لازم
آب:۲ لیوان
روش تهیه:
۱: ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده وسرخ کنید تا به رنگ طلایی درآید.
۲: بعد هویج را به اندازه و شکل دلخواه برش بزنید و داخل قابلمه ریخته و آن را تفت دهید.
۳:حالا رب گوجه فرنگی و رب انار را به مواد اضافه کنید، خوب هم بزنید و تا سرخ شده و خامی آن گرفته شود.
۴: ادویه ها رابه مواد بیفزایید. کشمش را هم داخل قابلمه ریخته و هم بزنید. دو لیوان آب روی خورشت بریزید و اجازه دهید حدود۴۵ دقیقه خوب پخته و جا بیفتد.
نکته:
باید توجه داشته باشید که زعفران را در آخر اضافه کنید تا عطر و طعم خود را بهتر نشان دهد.
منبع: روزنامه همشهری
انتهای پیام/
نظر شما