دانشجویان دکتری در دنیا به عنوان یک فرد شاغل شناخته می‌شوند

سرپرست دانشگاه تهران گفت: دانشجویان دکتری در اکثر کشورهای دنیا به عنوان دانشجو مطرح نیستند، بلکه به عنوان یک فرد شاغل شناخته می‌شوند.

سید حسین حسینی سرپرست دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره تصمیم وزارت علوم مبنی بر پرداخت حقوق به دانشجویان دوره دکتری اظهار کرد: اگر این تصمیم اجرا شود، اثرات بسیار مثبتی خواهد داشت. دانشجویان دکتری در اکثر کشورهای دنیا به عنوان دانشجو مطرح نیستند، بلکه به عنوان یک فرد شاغل شناخته می‌شوند.

وی با ذکر مثال خاطرنشان کرد: مانند آنچه اخیرا برای حوزه دستیاری در پزشکی مطرح شده است. دستیاری یک دوره آموزشی نیست، بلکه دوره اشتغال است.

گفتنی است، ایسکانیوز در خبر تاکید برنامه هفتم توسعه بر پرداخت ماهانه به دانشجویان دکتری با استناد به گفته رضا نقی زاده مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم تصریح کرد که پرداخت حقوق به دانشجویان دکتری دانشگاه ها رقم بودجه ای بالایی را می خواهد اما آثار و دستاوردهای آن نیز به مراتب بسیار بالا است. در واقع اگر می خواهیم رتبه علمی کشور (متاسفانه طی سه سال اخیر روند نزولی داشتیم)، افزایش یابد یا پژوهش های کاربردی داشته باشیم، راهکاری جز توجه و حمایت از دانشجویان دکتری نداریم.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم تاکید کرد: به نظر می رسد اگر می خواهیم بهره ور باشیم و از منابع خود نیز به خوبی استفاده کنیم چاره ای جز حمایت از دانشجویان دکتری نداریم. در این راستا پیشنهاد ما این است حداقل دانشجویان دوره روزانه و رایگان اگر به صورت پژوهشگر تمام وقت در دانشگاه ها فعال باشند، بتوانند مزایای پژوهانه ماهیانه استفاده کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1247889

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =