احیای دریاچه ارومیه و اقتصاد مرزی، مأموریت ویژه دانشگاه آزاد/ دانشجویان پویشی آذربایجان غربی ۳ هزار نفری می‌شوند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی و واحد ارومیه گفت: در حال حاضر هزار و ۸۰۰ دانشجوی استان آذربایجان غربی در طرح پویش فعالیت دارند که بر اساس برنامه ریزی ها امیدواریم تا پایان اسفند سال جاری تعداد دانشجویان طرح پویشی این استان به ۳ هزار نفر برسد.

محمدرضا ولیلو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی و واحد ارومیه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز اظهار کرد: در حال حاضر بالغ بر ۱۵۰ کارخانه و شرکت با دانشگاه آزاد استان در اجرای طرح پویش وارد قرارداد شده اند که هزار و ۸۰۰ دانشجوی استان آذربایجان غربی در طرح پویش فعالیت دارند و از این تعداد هزار و ۲۰۰ نفر تنها از واحد ارومیه هستند و بر اساس برنامه ریزی ها امیدواریم تا پایان اسفند سال جاری تعداد دانشجویان طرح پویشی این استان به ۳ هزار نفر برسد.

وی ادامه داد: طرح پویش، طرحی دانشجومحور در راستای تقویت توانمندی و کارورزی دانشجویان در ارتباط با صنعت است. دانشگاه آزاد استان با حضور در واحدهای صنعتی در تلاش بوده در قالب طرح پویش همکاری‌های این دانشگاه به‌ویژه دانشکده مهارت و کارآفرینی را با بخش صنعت، تولید و جامعه بیش‌ازپیش گسترده کند.

ولیلو خاطرنشان کرد: با رویکرد مساله‌محور در تلاش هستیم با دانشی که به دانشجویان انتقال می‌دهیم نیاز و مسائل کشور را پاسخ دهیم. حل مشکلات و عبور از موانع، جز به مدد خرد و دانش ممکن نیست و راه آن هم از دانشگاه می‌گذرد. انتظار مردم از دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مولود انقلاب اسلامی و یک دانشگاه مردمی بیش از سایر دانشگاه‌ها بوده و همین امر رسالت سنگینی را بر دوش ما می‌گذارد.

«احیای دریاچه ارومیه» و «اقتصاد مرزی»؛ ۲ مأموریت ویژه برای دانشگاه آزاد

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی، دو مأموریت «احیای دریاچه ارومیه» و «اقتصاد مرزی» را برعهده دارد و برای موفقیت و برنامه‌ریزی در این دو حوزه برنامه‌ریزی‌های اساسی انجام شده است. پویا کردن اقتصاد نواحی مرزی در برقراری ارتباط بین کشورهای همسایه بسیار مهم است و این مهم در واحدها و مراکز دانشگاه آزاد استان همواره مورد تأکید است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی و واحد ارومیه افزود: دانشگاه آزاد ارومیه پیاده‌سازی و تجاری کردن ایده‌های نو مبتنی‌بر دانش و همچنین ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت نیروهای محقق جوان به‌ویژه دانشجویان و کمک به رونق اقتصاد محلی و ملی را در دستور کار خود دارد. در این واحد دانشگاهی ۱۶ واحد فناور، دو هسته و ۵ شرکت دانش‌بنیان استقرار دارند.

وی با بیان اینکه آزمایشگاه بتن در واحدهای ارومیه و مهاباد در حال راه اندازی و در واحد سلماس نیز اخیرا به افتتاح رسمی رسیده است، اضافه کرد: کارگاه مرکزی ساخت و تولید قالب‌های صنعتی و قطعات مورد نیاز بخش صنعت دانشگاه آزاد واحد خوی نیز راه‌اندازی و هم‌اکنون در حال فعالیت است.

ولیلو بیان کرد: تأسیس سرای نوآوری امنیت غذایی، صنایع کشاورزی و دامی دانشگاه آزاد ارومیه با در نظر گرفتن موقعیت استان آذربایجان غربی به‌عنوان یک استان کشاورزی و همچنین راه‌اندازی سرای نوآوری اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک این واحد دانشگاهی از مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه در حوزه پژوهش بوده است.

وی در خصوص طرح های برون دانشگاهی نیز خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری در این خصوص برای سال جدید حدود دو میلیارد تومان است. دانشگاه آزاد ارومیه در حال حاضر دارای سه مرکز تحقیقاتی روانشناسی، هوش مصنوعی و اتوماسیون داده‌های کلان است و اقدامات لازم برای اخذ مجوز تأسیس مرکز تحقیقاتی مراقبت‌های تسکینی نیز صورت گرفته است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1247907

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =