داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره تسهیلات دانشجویی این دانشگاه اظهار کرد: دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی در دانشگاه آزاد میتوانند درخواست تقسط کوتاه مدت شهریه را در سامانه آموزشیار ثبت کنند. به این معنا که در چهار ماه شهریه خود را بپردازنند. این تسهیلات نیاز به هیچگونه بروکراسی اداری ندارد. این نوع تسهیلات از مهرماه برای دانشجویان آغاز شده است. این تسهیلات کوتاه مدت بر عهده دانشگاه است.
وی ادامه داد: منابعی نیز از طریق صندوق رفاه دانشجویان وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کردهایم. البته این منابع خیلی چشمگیر نیستند. این بودجه بین واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی توزیع میشود. برخی از این تسهیلات به صورت وامهای پس از تحصیل است. به این معنا که دانشجویان پس از فارغ التحصیلی میتوانند از وامهای صندوق رفاه استفاده کنند. این تسهیلات میان مدت است.
جاوید افزود: وام های دیگری نیز داریم که مبتنی بر حسابها و آورده دانشگاه آزاد اسلامی، وامهایی به صورت قرض الحسنه از بانکهای مهر و رسالت و ملی پرداخت میشود. البته این موضوع در سالهای گذشته نیز وجود داشته است. کارمزد بین ۲ ونیم تا ۴ درصد است. بنابراین وامها به سه دسته تقسیم میشوند. این تسهیلات بلند مدت است.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: یک نوع تسهیلات نیز از مهرماه سال ۱۴۰۳ در اختیار دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته است. دانشجویان در تمام مقاطع تحصیلی(کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری) و در رشتههای پزشکی، پیراپزشکی و غیر پزشکی از بانک رسالت مهر تسهیلاتی پرداخت میشود. این تسهیلات به غیر از شهریه دانشجویان مقطع دکتری، شهریه تمام مقاطع تحصیلی را پوشش میدهد.
وی اضافه کرد: دانشجویان با مراجعه به بانک رسالت مهر میتوانند این تسهیلات را دریافت کنند. این تسهیلات سود ندارد. دانشجویان کل وام را دریافت میکنند و از ماه اول تقسیط انجام میشود. این بانک به صورت سیستماتیک بعد از پرداخت قسطها، منابع دانشگاه آزاد اسلامی آزاد سازی خواهد شد.
جاوید گفت: اگر دانشجویان در دوران تحصیل یکبار از تسهیلات بانک رسالت مهر استفاده کنند، دیگر نیازی به دریافت تسهیلات دیگری برای تامین شهریه تحصیلی ندارند. به عنوان مثال این تسهیلات برای دانشجویان دکتری حدود ۲۰۰ میلیون است. همچنین کارشناسی حدود ۵۰ تا ۶۰ میلیون است.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی تمام تلاش خود را میکنند که کمترین فشار اقتصادی به خانوادههای دانشجویان وارد شود، گفت: در واقع دغدغههای اقتصادی دانشجویان، دغدغه ما است.
خبرنگار: حمید انصاری
انتهای پیام/
نظر شما