آموزش آشپزی / طرز تهیه ته‌چین مرغ و گشنیز

ته‌چین مرغ و گشنیز یکی از انواع غذاهای ایرانی بسیار خوشمزه و محبوب است که از ترکیب مرغ با برنج و گشنیز تهیه می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ ته‌چین یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که در منوی رستوران‌ها جایگاه ویژه‌ای دارد. ته‌چین در انواع مختلف گوشت، مرغ و یا سبزیجات تهیه می‌شود و به دلیل ظاهر منسجمی که دارد، غذایی بسیار مجلسی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورشت به آلو مجلسی

ته‌چین‌ها بسیار متنوع هستند و ته‌چین مرغ و گشنیز یکی از انواع ته‌چین‌های خوشمزه و مقوی است که اگر یکبار آن را درست کنید، مشتری دائمی آن خواهید شد. اگر دوست دارید این ته‌چین خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش ته‌چین مرغ و گشنیز همراه ما باشید.

مواد لازم
مغز ران: ۳ عدد
برنج: ۲ پیمانه
گشنیز خرد شده: ۱ پیمانه
تخم مرغ کامل: ۲ عدد
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
ماست سفت و بدون آب: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ: ۱ عدد
زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه ته‌چین مرغ و گشنیز

برای درست کردن این ته‌چین خوشمزه ابتدا پیازها را خرد کنید و داخل یک قابلمه بریزید و تکه‌های مرغ را روی پیاز بچینید. کمی نمک و زعفران روی مرغ و پیاز بریزید و قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا مرغ با حرارت کم آب بیندازد و بپزد. در این فاصله برنج را آبکش کنید. داخل یک کاسه تخم مرغ‌ها را بریزید و زعفران، ماست، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا گشنیز خرد شده را همراه با برنج آبکش شده به مواد ته‌چین اضافه کنید و خوب هم بزنید تا برنج به صورت یکنواخت با همه مواد مخلوط شود. بعد از اینکه مرغ پخت، کف قالب یا قابلمه موردنظرتان کمی روغن و زعفران دم کرده بریزید و مرغ‌های پخته را با فاصله کف قالب یا قابلمه بچینید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه کتلت نوستالژی و محبوب

حالا مایه ته‌چین را با احتیاط داخل قابلمه بریزید و اول سعی کنید جاهای خالی بین تکه‌های مرغ را خوب پر کنید و بعد بقیه مواد را روی مرغ‌ها بریزید و با قاشق روی سطح برنج را صاف کنید. کمی روغن روی برنج بریزید و روی قالب را فویل بکشید و آن را داخل فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت قرار بدهید تا ته‌چین بپزد. بعد از اینکه نیم ساعت از زمان پخت گذشت، فویل را از روی قالب بردارید. اگر ته‌چین را داخل قابلمه درست می‌کنید، حتما روی درب قابلمه دمکنی بگذارید و ته‌چین را با حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا ته‌چین بپزد. بعد از پخت، ته‌چین را داخل دیس مخصوص سرو برگردانید و نوش جان.

آموزش آشپزی / طرز تهیه ته‌چین مرغ و گشنیز

منبع: فرارو

انتهای پیام/

کد خبر: 1249069

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =