به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، سی و چهارمین جلسه شورای مدیریت فعالیت های دانشبنیان با حضور قباد بهزادی پور مدیرکل سراهای نوآوری و دیگر اعضای این شورا برگزار شد.
در این جلسه طرح توجیهی تاسیس سرای نوآوری "ساخت و تولید فناوریهای پیشرفته" واحد مشهد مورد ارزیابی قرار گرفت که پس از بحث و بررسی های لازم، اعطای مجوز تاسیس به این سرای نوآوری صادر شد.
بهزادی پور در خصوص فرصت ها و ظرفیت های این سرای نوآوری تصریح کرد: در استان خراسان رضوی 26 شهرک صنعتی و بیش از 3200 شرکت فعال و همچنین، 12 منطقه صنعتی وجود دارد که این ظرفیت به صورت بالقوه می تواند متقاضی بهره گیری از پتانسیل سرای نوآوری "ساخت و تولید فناوری های پیشرفته" واحد مشهد باشد.
مدیرکل سراهای نوآوری در ادامه توضیحاتی در خصوص وظایف سرای نوآوری "ساخت و تولید فناوری های پیشرفته" ارائه کرد و افزود: گسترش و تقویت فعالیت های نوآوری، اقتصادی و فناوری دانشگاه در حوزه ساخت و تولید یکی از ماموریت های این سرای نوآوری است. همچنین ایجاد بستر مناسب برای تعاملات اجتماعی میان ذینفعان موثر در حل مسائل ساخت و تولید با مرکزیت دانشگاه از جمله اهداف اصلی سرای نوآوری "ساخت و تولید فناوری هیا پیشرفته" می باشد.
مدیرکل سراهای نوآوری با بیان اینکه بسیاری از شرکت های صنعتی و دانش بنیان مشهد علاقمند به استقرار در این سرای نوآوری هستند خاطرنشان کرد: در حال حاضر نه تیم فناور در سرای نوآوری "ساخت و تولید فناوری های پیشرفته" مستقر می باشند و ایده های بسیاری در راستای تولید محصول در این سرای نوآوری دارا هستند. از سوی دیگر خدمات پس از شتاب دهی نیز در این سرا ارئه می شود که می تواند بسترساز رشد و توسعه شرکت های نوپا تلقی گردد
بهزادی پور یکی از برنامه های عملیاتی این سرای نوآوری را راه اندازی مرکز نوآوری ساخت و تولید فناوری های پیشرفته پروژه ای بزرگ و چند جانبه دانست و گفت: پیش بینی می شود درآمد خالص این سرای نوآوری در سال پنجم به 159 میلیارد تومان برسد. با توجه به ظرفیت ها و فرصت های پیش روی این سرای نوآوری می توان به اعداد بالاتر و مختصات بزرگتر اندیشید.
انتهای پیام/
نظر شما