افراد مبتلا به کم‌خونی خرمالو بخورند

یک دکتری طب طبیعی به افراد مبتلا به کم‌خونی توصیه کرد، در این فصل خرمالو مصرف کنند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ هانیه ناصری با اشاره به خواص میوه پاییزی خرمالو، گفت: این میوه سرشار از ویتامین‌های آ، ب و ث و همچنین حاوی مواد معدنی مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم است.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ ماکارانی مخصوص پاییز

وی به وجود مقادیر فراوان پکتین (فیبر محلول درآب) در خرمالو اشاره کرد و افزود: پکتین موجب می‌شود مصرف خرمالو به کاهش چربی خون منجر شود، البته هرچه خرمالو رسیده‌تر باشد پکتین آن کمتر است.

این دکتری گیاهان دارویی با بیان اینکه خرمالو حاوی «تانن» نیز است، خاطرنشان کرد: تانن موجود در خرمالو خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، فشارخون بالا و دیابت را کاهش می‌دهد.

ناصری اظهار کرد: خرمالو دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قابل توجهی است که با آنتی‌اکسیدان موجود در زغال اخته و توت فرنگی قابل مقایسه می‌باشد.

وی با بیان اینکه خرمالو یک میوه اسیدی است، عنوان کرد: این میوه دارای اسیدهای مالیک، تارتاریک و اسیدسیتریک است که این اسیدها باعث جذب بهتر آهن و روی در بدن می‌شود.

این دکترای طب طبیعی به خواص درمانی خرمالو نیز اشاره کرد و افزود: خرمالو برای پاکسازی کبد و کلیه و نیز برای کم خونی بسیار مفید است

ناصری عنوان کرد: خرمالو میوه‌ای است که می‌تواند موجب تسریع رشد کودکان شود و خانواده‌ها باید به مصرف این میوه توجه داشته باشند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1250468

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =