چرا باید روغن‌های نباتی را از سبد غذایی حذف کنیم؟

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر ضرورت حذف و کاهش روغن‌های نباتی هیدروژنه تاکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ احمد اسماعیل‌زاده با بیان اینکه مصرف روغن‌های نباتی (هیدروژنه) از منظر سلامتی مورد تایید نیست، اظهار کرد: روغن‌های نباتی حاوی سطح بالایی از اسیدهای چرب اشباع هستند که سبب افزایش کلسترول می‌شوند. روغن‌های نباتی علاوه بر سطح بالای اسیدهای چرب اشباع، حاوی سطح بالایی از اسیدهای چرب ترانس نیز هستند.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه آش ماسوآ؛ آش اصیل بروجردی

وی افزود: اسیدهای چرب ترانس بدترین نوع چربی‌ها هستند. بررسی‌ها بیانگر این است که روغن‌های نباتی هیدروژنه به عنوان منبع اصلی دریافت اسیدهای چرب ترانس در جامعه محسوب می‌شود.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت توضیح داد: روغن‌های نباتی در خانه‌ها و صنعت برای تولید کیک، کلوچه و سایر اقلام خوراکی استفاده می‌شود. حذف و کاهش مصرف روغن‌های نباتی هیدروژنه به سلامت بسیار کمک می‌کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1252324

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =