به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ غذاهای محلی درواقع به نوعی میراث فرهنگی مردمان هر کشوری محسوب میشوند. برخی از این غذاها با گذشت زمان و مدرن شدن زندگی و آشنایی با غذاهای جدید، کم کم از یاد رفتهاند و یا روش طبخ آنها متفاوت شده است. اگر به هر نقطه از ایران سفر کنید، قطعا با غذاهای بسیار خوشمزه و محلی آشنا میشوید که برخی از آنها را تابهحال نخوردهاید یا حتی نامش را نشنیدهاید.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه آش ترخینه اصیل لرستان
آش یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است. آشها بسیار متنوع هستند که در نقاط مختلف کشور با روشهای متفاوتی تهیه میشوند. آش غذایی پرطرفدار است که به خاطر داشتن مواد مغذی یک وعده غذایی کامل محسوب میشود. با شروع فصل پاییز و زمستان پخت آش در خانه رونق بیشتری پیدا میکند؛ زیرا خوردن آش در هوای سرد گرمای مطبوعی به بدن منتقل میکند که دلچسب است. آش گردو نوعی آش بسیار خوشمزه، گرم و مقوی است که دستور طبخ بسیار آسانی دارد و میتوانید ظرف مدت ۱ ساعت این آش خوشمزه و راحت را در منزل درست کنید و از خوردن آن در روزهای سرد زمستانی لذت ببرید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه آش گردو همراه ما باشید.
مواد لازم
لوبیا قرمز: ۱ پیمانه
عدس: ۱ پیمانه
برنج نیمدانه: ۱ پیمانه
گردو آسیاب شده: ۵ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر زیره: به میزان لازم
پیازداغ: به میزان لازم
طرز تهیه آش گردو
برای درست کردن این آش خوشمزه لوبیا را از ۴ ساعت قبل خیس کنید، سپس داخل یک قابلمه مناسب بریزید و گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید و ۱ لیوان آب روی لوبیا بریزید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و حرارت را کم کنید تا لوبیا کم کم بپزد. عدس را با مقداری آب به صورت جداگانه روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا بپزد. برنج نیمدانه را همراه با ۱ لیوان آب به صورت جداگانه روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا کم کم بپزد و لعاب بیندازد. بعد از اینکه برنج پخت، عدس و لوبیا قرمز پخته را به برنج اضافه کنید. کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر زیره اضافه کنید و مواد را هم بزنید. مقداری پیازداغ اضافه کنید و اجازه بدهید ۲۰ دقیقه دیگر آش بجوشد و جا بیفتد، سپس اجاق گاز را خاموش کنید. آش خوشمزه ما در این مرحله آماده سرو است. آش را داخل یک کاسه مناسب بریزید و روی آش را با پیازداغ و پودر گردو تزیین کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ پیاز داغ عطر و طعم بسیار خوبی به غذا میدهد؛ اما نکته مهم این است که پیاز داغ باید کاملاً ریز و خشک باشد. برای داشتن یک پیاز داغ پودری و خشک پیاز را به صورت نازک برش بزنید؛ سپس در روغن فراوان که از قبل داغ شده است، سرخ کنید. به این نکته توجه داشته باشید که پیاز باید در روغن شناور باشد؛ بنابراین نباید حجم زیادی از پیاز را در یک مرحله اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد، آن را روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن کاملاً گرفته شود. سپس روی سینی پهن کنید. وقتی دوباره این کار را انجام دادید، پیازهای جدیدی را که سرخ کردهاید، روی پیاز داغهای قبلی نریزید؛ چون باعث روغنی شدن قبلیها میشود. علاوهبر این باعث میشود که پیاز داغ حالت خمیری پیدا کند.
منبع: فرارو
انتهای پیام/
نظر شما