سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره چالشهای اجرای طرح ملی «جذب پژوهشگران پسادکتری» اظهار کرد: کمبود بودجه و منابع یکی موانع اصلی افزایش تعداد پژوهشگران پسادکتری است.
وی افزود: دانشگاهها در تامین مالی هم برای دانشجویان دکتری و هم محققان پسادکتری با محدودیت مواجه هستند. با وجود این که صندوق عتف به عنوان یکی از منابع مالی درنظرگرفته شده بود، احتمالا محقق نشده است.
موسوی خاطرنشان کرد: جذب پژوهشگران پسادکتری میتواند به نگهداشت نخبگان در کشور کمک بسیاری بکند. اگر برای دانشجویان دکتری هم حقوق ماهانه درنظرگرفته شود، تمایل به مهاجرت کاهش پیدا میکند.
رئیس دانشگاه شریف گفت: دانشگاه شریف در حال تدوین طرحی است که بر اساس آن برخی از دانشجویان دکتری به صورت ماهانه حقوق دریافت خواهند کرد. البته این حقوق در ابتدا به صورت تسهیلات است که بر اساس سرفصلهایی تهیه شده است. اگر این سرفصلها رعایت شود، تسهیلات پرداختی به صورت بلاعوض درنظرگرفته میشود. این طرح از ابتدای سال آینده اجرا خواهد شد.
وی تصریح کرد: در تلاش هستیم که منابع لازم از منابع دولتی، خیرین و خود دانشگاه برای این طرح را تامین کنیم. این طرح ویژه دانشگاه شریف است و تدوین آن حدود ۸ ماه زمان برده است. در شهریور ۱۴۰۳ در جلسه هیئت رئیسه به تصویب رسید. اگر نتیجه این طرح در دانشگاه شریف مثبت ارزیابی شود، در کل کشور اجرا خواهد شد.
موسوی تاکید کرد: اجرای این طرح به ارتقای مرجعیت علمی، رشد تولیدات علمی و افزایش قراردادهای ارتباط با صنعت منجر خواهد شد.
انتهای پیام/
نظر شما