دانشجویان پزشکی تهران صندلی برای نشستن در کلاس ندارند

دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با افزایش ظرفیت امسال، کلاس‌های مقطع علوم پایه به قدری پر می‌شود که تعدادی از دانشجویان روی زمین می‌نشینند یا پشت درب کلاس، ایستاده درس گوش می‌دهند. چنین وضعیتی در شان دانشجو نیست.

سهیل حیدری صومعه دبیر شورای صنفی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز در رابطه معضلات صنفی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه تهران اظهار کرد: موضوع جدی که در دانشگاه وجود دارد، افزایش ظرفیت پذیرش نسبت به سال‌های گذشته است. سال ۱۳۹۸ دانشگاه‌های کل کشور حدود ۳هزار دانشجوی پزشکی می‌گرفتند. امسال ۱۳ هزار دانشجو پذیرش شده است و ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی در سال ۱۴۰۴ به ۱۶ هزار و ۵۰۰ نفر خواهد رسید.

وی ادامه داد: این درحالی است که دانشکده پزشکی دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۸، ۲۲۵ نفر دانشجو پذیرش کرد اما امسال با افزایش چشمگیری چیزی بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ دانشجو پذیرش کرده است. چنین افزایشی نیازمند توسعه امکانات، بهبود فضای داخلی و زیر ساختی دانشگاه است. ادامه این روند بر آموزش دانشجویان تاثیر خواهد گذاشت.

دبیر شورای صنفی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: میزان دریافتی بعد از گذشت ۵ سال و نیم از دوران تحصیل پزشکی که دانشجو موظف است ۲۷۲ ساعت در ماه کار کند، ۶ میلیون تومان برای دانشجویان مجرد و ۸ میلیون تومان برای متاهلین است. این مبالغ برای کسی که نقش موثری در درمان بیماران دارد، بسیار کم است. بیمارستان امام خمینی (ره)، شریعتی، ضیاییان، بهارلو، یاس، آرش، بهرامی، حکیم از جمله بیمارستان‌هایی است که دانشجویان دوره کارورزی را می‌گذرانند.

دانشجوها صندلی خالی برای نشستن در کلاس ندارند

وی در مورد فضای کلاس‌ها اظهار کرد: با افزایش ظرفیت امسال، کلاس‌های مقطع علوم پایه به قدری پر می‌شود که تعدادی از دانشجویان روی زمین می‌نشینند یا پشت درب کلاس، ایستاده درس گوش می‌دهند. چنین وضعیتی در شان دانشجو نیست. درست نیست دانشجویان برای گوش دادن یک درس تخصصی ایستاده و روی زمین سرد وقت بگذرانند. فضای گرمایش و سرمایش داخل ساختمان‌ها هم اینگونه است که کفاف فضای بزرگ را نمی دهد و بیشتر حالت هدر رفت انرژی وجود دارد تا اینکه کمکی به تهویه هوا کند.

حیدری تشریح کرد: دانشگاه حدود هزار و ۲۰۰ عضو هیئت علمی دارد. بعضی از آن‌ها معمولا به شکلی که باید در کلاس حضور پیدا نمی‌کنند یا اگر هم حضور داشته باشند، محتویات علمی درجه یک به دانشجویان ارائه نمی‌دهند. به عنوان مثال در یک واحد درسی، استادی وجود دارد که هیچ ترمی در روز مشخص سر کلاس نمی‌آید. دانشجویان چندین ترم است که به این موضوع معترضند.

دبیر شورای صنفی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: دانشگاه مشکلات زیادی دارد که اگر مسئولین دانشگاه توجه داشته باشند، اعتراض جمع زیادی از دانشجویان برطرف خواهد شد.

انتهای پیام/

خبرنگار: هلیا خراسانی

کد خبر: 1254647

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =