به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ سرهنگ عیسی روشنقلب امروز، دوم بهمنماه در جمع خبرنگاران در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی تماس شهروندان با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع اسیدپاشی در یکی از خیابانهای شهر رشت، بلافاصله ماموران کلانتری ۱۲ به محل حادثه اعزام شدند.
بیشتر بخوانید:
جزییات تازه از قتل ۳ خواهر بروجردی
وی با بیان اینکه عامل اسیدپاشی به علت عدم پرداخت مطالبات مالی و اختلاف حساب اقدام به درگیری و پاشیدن اسید بر روی کارفرمای سابق خود کرده بود، افزود: مصدوم بلافاصله توسط اورژانس به مرکز درمانی منتقل شد.
فرمانده انتظامی شهرستان رشت با اشاره به اینکه مرد ۳۵ ساله و عامل اسیدپاشی در کمتر از ۷ ساعت توسط پلیس شناسایی و در مخفیگاهش دستگیر شد، تصریح کرد: متهم دستگیر شده پس از تشکیل پرونده به منظور سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع ذیصلاح قضائی قرار گرفت.
سرهنگ روشن قلب ناتوانی در کنترل عصبانیت و خشم را عامل بسیاری از جرائم جنایی دانست و تصریح کرد: شهروندان باید در مواجهه با هرگونه اختلافات، با صلح و آرامش و از راههای معقول و قانونی برای حل مشکلات خود اقدام کنند.
انتهای پیام/
نظر شما