جزئیاتی از دیدار الجولانی با ولیعهد عربستان

سرکرده تحریرالشام و «رئیس دوره انتقالی» سوریه پس از دیدار با ولیعهد سعودی به مباحث مطرح شده در این دیدار اشاره کرد.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز؛ «احمد الشرع» معروف به «ابومحمد الجولانی» سرکرده تحریرالشام و «رئیس دوره انتقالی» سوریه پس از دیدار با مقامات سعودی از جمله «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان گفت‌ دیدار طولانی با بن سلمان داشته است و طی آن تمایل واقعی برای حمایت سوریه و حمایت از اراده ملت این کشور را مشاهده کرده است.

به نقل از الجزیره، الشرع امروز دوشنبه افزود در این دیدار بحث و بررسی‌های گسترده‌ای در همه زمینه‌ها و تلاش برای بالا بردن سطح همکاری در همه سطوح به ویژه حوزه انسانی و اقتصادی صورت گرفت.

وی تصریح کرد با ولیعهد عربستان برنامه‌های آتی در حوزه‌های انرژی، فناوری، آموزش و بهداشت را بررسی کرده است تا دو کشور به یک شراکت واقعی دست پیدا کنند.

الشرع دیروز یکشنبه به ریاض سفر کرد و با بن سلمان دیدار داشت.

طبق گزارش خبرگزاری عربستان سعودی، در ابتدای این دیدار بن‌سلمان ضمن تبریک تصدی منصب «ریاست جمهوری سوریه» به الشرع، برای او آرزوی موفقیت کرد. در این دیدار آخرین تحولات سوریه، راه‌های حمایت از امنیت و ثبات این کشور و روابط دوجانبه بررسی شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1257808

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =