آموزش آشپزی / طرز تهیه همبرگر مرغ و اسفناج

اگر به فکر درست کردن یک همبرگر کم کالری و پر خاصیت هستید، پیشنهاد ما به شما همبرگر مرغ و اسفناج است. برگری که در کنار طعم لذیذ کم کالری بوده و برای افرادی که رژیم خاصی دنبال می‌کنند، بسیار مناسب است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه همبرگر مرغ و اسفناج را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه کوکو بادمجان و سیب زمینی

آماده سازی: ۲ ساعت

پخت: ۴۵ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

سینه مرغ: ۴۰۰ گرم

اسفناج تازه خرد شده: یک پیمانه

سیر: ۲ حبه

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. سینه مرغ پخته شده را چرخ کنید، بعد در کاسه ریخته و با دست کمی ورز دهید تا بافت آن یکدست شود و حالت چسبندگی به خود بگیرد.

۲. مرغ چرخ‌کرده را همراه اسفناج، نمک و فلفل ترکیب کنید. بعد سیر را رنده کرده را به مواد بیفزایید و کمی دیگر با دست ورز دهید تا کاملا به خورد هم بروند. سپس یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد انسجام یابند.

۳. بعد از گذشت یک ساعت، کاسه را از داخل یخچال خارج کرده و از مواد به اندازه دلخواه جدا کنید.

۴. همبرگرها را داخل تابه و در مقداری کمی روغن، با حرارت متوسط سرخ کنید.

نکته:

در تهیه همبرگر مرغ و اسفناج می‌توانید از چرخ کرده آماده مرغ هم استفاده کنید.

کد خبر: 1258722

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =