عباسی: روحیه تهاجمی در تشکیلات سم مهلک است

عضو شورای شهر تهران در نشست مدیران استانی ایسکانیوز گفت: روحیه تهاجمی درون تشکیلات سم مهلک است. با احترام در درون تشکیلات برخورد کنید، احترام منافاتی با صمیمیت ندارد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز، سومین نشست مسئولین و اعضای دفاتر استانی ایسکانیوز در سراسر کشور ۴ تا ۸ اسفندماه ۱۴۰۳ در کرمانشاه در حال برگزاری است.

مهدی عباسی عضو شورای شهر تهران در جلسه‌ای با موضوع (کار تشکیلاتی و سازماندهی تیم) که امروز یکشنبه پنجم اسفندماه برگزار شد، با مدیران دفاتر ایسکانیوز استان‌ها به گفت‌وگو نشست.

در ابتدای این جلسه مدیران دفاتر استانی ایسکانیوز به معرفی خود و بیان مشکلتشان در واحد دانشگاهیشان پرداختند.

عباسی در این نشست با توجه به مشکلات مطرح شده، اظهار کرد: وجود تشکیلات کارآمد ضروری است. تشکیلات چیزی جز ایجاد نظم و همکاری نیست. توصیه من به شما این است که در ایجاد و توسعه تشکیلات معطل نمانید. بدون کار تشکیلاتی اقدام موثری اتفاق نمی‌افتد. ایجاد تشکیلات تمرکز فکر و برنامه لازم دارد. همه افراد برای همکاری اهداف مالی ندارند، برخی به کنشگری اجتماعی علاقمند هستند.

وی افزود: همت‌بلند داشته باشید و گام‌های بزرگ بردارید. با مسائل روز آشنا باشید. برای جمعی کار کردن مطالعه و اقدام کنید. روحیه همکاری را در درون خودتان تقویت کنید. نه تنها روابط عمومی شما را رقیب می‌داند، شما هم آنها را مزاحم و رقیب می‌دانید.

عباسی تصریح کرد: تحولات محلی، منطقه‌ای، ملی و جهانی را رصد کرده و تحلیل کنید. نگاه محلی را به ملی و جهانی توسعه دهید. هر استان باید به عنوان برشی از کشور دیده شود. به عنوان مدیر تشکیلات حل‌کننده باشید تا عناصر مختلف در کنار شما قرار بگیرند. نخ تسبیح وار عمل کنید، نخ تسبیح همه دانه‌های ریز و درشت را به یک شکل کنار هم قرار می‌دهد.

عضو شورای شهر تهران یادآور شد: از تجربه‌ها و ایده‌های دیگران استفاده کنید. برای مدیریت متمرکز ارزش قائل شوید. یکی از وظایف مدیر تامین منابع است. هدف مشخص کنید در سطح فردی، گروهی و استانی. اهداف را بنویسید و به صورت چشم‌انداز ساماندهی کنید. فرصت مشارکت را در دستور کار قرار دهید. ممکن است امروز یک نفر باشید؛ اما در آینده تعداد افراد شما افزایش می‌یابد.

وی تاکید کرد: تشکیلات ایسکانیوز به تدریج گسترش پیدا خواهد کرد. مدیر باید شرح صدر داشته باشد. خودرای نباشید و اجازه دهید حرف‌ها شنیده شود. شورای تصمیم‌گیری تشکیل دهید. ابتدا خودتان پایبند به فرایند تصمیم‌گیری باشید و سپس نیروها را وادار به پایبندی کنید.

عباسی خاطرنشان کرد: روحیه تهاجمی درون تشکیلات سم مهلک است. با احترام در درون تشکیلات برخورد کنید، احترام منافاتی با صمیمیت ندارد. روحیه فرهنگ جهادی را تقویت کنید. چون در این روحیه مسائل مادی اولویت نیستند، شما هم منابع مالی ندارید. به همین دلیل، می‌توانید با روحیه جهادی کار کنید. برای ارتقای کشور کار کنید. این اندیشه را در درون خود و تیم‌تان تقویت کنید.

عضو شورای شهر تهران گفت: سازمان را به گونه‌ای آماده کنید که اگر روزی شما هم نبودید، بتواند به فعالیت ادامه دهد. قانون تعریف کنید و به قوانین خود احترام بگذارید. رای ورود تازه نفس‌ها برنامه‌ریزی کنید. محدودیت‌ها را کم کنید. قرنطینه نامرئی ایجاد کنید. حق دارید صلاحیت افراد را بسنجید؛ اما نباید آن فرد متوجه شود که فعلا اعتمادی به او ندارید. انعطاف‌پذیر باشید. دیوارهای شیشه‌ای زود می‌شکنند.

وی افزود: تحجر مذهبی و سیاسی را کنار بگذارید. از خطاهای خود و گذشتگان عبرت بگیرید. فرصت جبران هم در قاعده استاندارد تعریف کنید. مراقب فرسوده شدن تشکیلات باشید. رکود و عدم فعالیت به فرسودگی منجر می‌شود. سعی کنید افراد تشکل را حضوری ببینید. تشکیلات مردمی دوام دارد و هرچی اداری و رسمی شود، کمتر دوام دارد. از ایجاد تشنج، درگیری، بداخلاقی، بی‌احترامی بپرهیزید.

عباسی تصریح کرد: بر سر مسائل ریز، بحران کلان رقم نزنید. آدم‌های دین‌دار روح بزرگی دارند. ایمان پیچیده و دور از دسترس نیست، با گفتن یک سبحان‌الله می‌شود یاد خدا را در دل زنده کرد. اولویت‌ها را شناسایی کرده و بر اساس آن کار کنید. از موازی‌کاری پرهیز کنید. از بی‌توجهی به افراد پرهیز کنید. ابتکار عمل داشته باشید.

گفتنی است، در روز اول این نشست سپهر خلجی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت سیزدهم و سعید آجرلو مدیر مسئول روزنامه صبح نو در جمع مدیران و اعضای دفاتر استانی ایسکانیوز حاضر شدند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1259742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =