به گزارش گروه دانشگاه ایسکایوز، نهمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور، دانشیان معاون دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان و سید فردین تقی زاده در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد.
این جشنواره با هدف زمینهسازی برای اعتلای همه جانبه دانشجویان شاهد و ایثارگر گروه هدف، شناسایی و تجلیل از دانشجویان سرآمد در زمینههای علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و ایجاد پویایی و افزایش انگیزه در رقابت تحصیلی میان دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار شده است.
وزارتخانههای علوم، بهداشت، آموزش و پرورش، دانشگاه آزاد و بنیاد شهید و امور ایثارگران در برگزاری این جشنواره آموزشی تحصیلی مشارکت داشتهاند.
سید ضیاء هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور، در این مراسم طی سخنانی ضمن قدردانی از پژوهشگران و ایثارگران اظهار داشت: عزت و سربلندی کشور ما مدیون کسانی است که جان و سلامتی خود را فدای وطن کردند. شهدای ما و یادگاران خانوادههای آنها همواره در دل ما جای دارند.
هاشمی همچنین به نقش برجسته دانشمندان و پژوهشگران در پیشرفت علمی و آموزشی کشور اشاره کرد و افزود: انتساب به خانواده ایثارگر برای ما یک شرافت و ارزش است. در شرایط کنونی، ما به ایثارگرانی نیاز داریم که از آسایش خود بگذرند تا توفیق بیشتری به دست آوریم.
وی با یادآوری خاطرهای از شهید میثمی، گفت: حرکت انقلاب مانند حرکت دوچرخه است؛ یا باید پیش برویم یا زمینگیر میشویم. موفقیت ما در گرو پیشرفت ماست و اگر متوقف شویم، خطر ما را تهدید میکند.
معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور در ادامه تأکید کرد: امروز نیز نیاز به فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی داریم و این رمز بقای ما در عرصههای مختلف است.
وی از تلاشهای بنیاد شهید و وزارتخانههای آموزشی و علمی قدردانی کرد و گفت: هدف ما این است که چهرههای برتر را تشویق کنیم و این انتخابها باید به عنوان الگو برای همه محققان و دانشجویان ما باشد.
سعید اوحدی در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بهویژه شهدای محور مقاومت سید حسن نصرالله و شهید سید هاشم صفیالدین، گفت: به وجود فرزندان شهدا که پدرانشان قهرمانان ملی بودند افتخار میکنیم که در بسترهای علمی همان مسیر پدرانشان را ادامه میدهند.
معاون رئیس جمهور ضمن تقدیر و تجلیل از فرزندان شهدا و ایثارگران در جشنواره ملی ایثار، تصریحکرد: کار خوب برای جامعه الگو میشود، بیش از ۱۰ هزار و ۸۰۰ نخبه شاهد و ایثارگر در کشور داریم که باعث افتخار نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به احادیثی از پیامبر اکرم (ص) در خصوص اهمیت و جایگاه علمآموزی، گفت: با ارزشترین انسانها در زمین آنهایی هستند که در جهت علمآموزی تلاش میکنند. پیامبر (ص) فلسفه، افتخار و عزت دین را هم علمآموزی و عمل به علم معرفی میکنند.
اوحدی با اشاره به موضوع پیشرفت و توسعه پایدار کشورها برای دوام و بقای یک نظام گفت: مقام معظم رهبری میفرمایند که هیچ راهی برای پیشرفت یک کشور به جز علم وجود ندارد. علم منجر به قدرت میشود و یکی از راههای شناخت هم علمآموزی است.
معاون رئیس جمهور با اشاره به تحولات و پیشرفتهای علمی در کشور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران اظهارداشت: شما فرزندان شاهد و ایثارگر باید قدر خودتان را بدانید. یکی از رسالتهای اصلی بنیاد شهید و امور ایثارگران حمایت و توانمندسازی فرزندان شاهد و ایثارگر است.
در انتهای این مراسم از دانشآموزان، دانشجویان و طلاب ممتاز تجلیل شد که ۱۸ نفر از این برگزیدگان، دانشجویان شاهد و ایثارگر مقطع کارشناسی ارشد و دکتری وزارت علوم تحقیقات و فناوری بودند.
انتهای پیام/
نظر شما