آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه پودینگ برنج یک دسر خوشمزه و راحت

پودینگ برنج نوعی دسر بسیار خوشمزه و مقوی است که شباهت زیادی به شیر برنج دارد و برای سفره افطار مناسب است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ دسرها پای ثابت مهمانی‌ها و یکی از اصلی‌ترین منوهای خوشمزه رستوران‌ها هستند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه بامیه خانگی آسان و ساده با قیف و بدون قیف

پودینگ یا پادینگ نوعی دسر لطیف است که از شیر و شکر تهیه می‌شود و برای این‌که دارای غلظت باشند، معمولا به آن نشاسته، پودر ژلاتین و یا آرد گندم اضافه می‌کنند. پودینگ‌ها در طعم‌های گوناگونی مانند پودینگ وانیلی، میوه‌ای، زعفرانی، شکلاتی و... تهیه می‌شوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. پودینگ برنج نوعی پودینگ است که برای پخت آن از برنج، شیر، خامه، شیرعسلی و... استفاده می‌شود و شباهت زیادی به شیر برنج خودمان دارد، به همین دلیل برای ماه رمضان و سفره افطار بسیار مناسب است. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه و لطیف را در منزل با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه پودینگ برنج همراه ما باشید.

مواد لازم
برنج نیم دانه: یک دوم پیمانه
شیر پرچرب: ۲ پیمانه
آب: ۲ پیمانه
شیرعسلی: یک سوم ۱ قوطی
خامه صبحانه: ۵۰ گرم
وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری
نمک: یک دوم قاشق چای‌خوری
پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه پودینگ برنج

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا برنج نیم دانه را به مدت یک روز خیس کنید و کنار بگذارید. برنج خیس داده شده را با آب و نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید. وقتی برنج جوش آمد، حرارت را کم کنید و برنج را هم بزنید تا ته نگیرد. صبر کنید تا برنج با حرارت کم حدود ۴۰ دقیقه بپزد و نرم شود و مراقب باشید ته برنج نبندد. حالا شیر ولرم را اضافه کنید. شیر نباید یکباره اضافه شود، بلکه باید طی سه مرحله و با فاصله شیر را اضافه کنید.

برنج و شیر را هم بزنید و صبر کنید برنج با حرارت کم همراه با شیر نرم شود. وقتی شیر کاملا کشیده شد، دوباره مقداری دیگر شیر اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا دوباره شیر جذب برنج شود و بعد بقیه شیر را اضافه کنید. این مرحله باید حدود ۱ ساعت طول بکشد تا شیر و برنج با هم جا بیفتند. حالا شیرعسلی، خامه صبحانه و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. درب قابلمه را به حالت نیمه بسته بگذارید تا برنج کم کم دم بکشد. حدود ۱۵ دقیقه بعد پودینگ آماده است.

بهتر است زمانی که پودینگ هنوز شل است، آن را داخل ظرف سرو بکشید، چون بعد از خنک شدن سفت می‌شود. اگر پودینگ شما زیادی سفت شده، بهتر است کمی دیگر شیر اضافه کنید. روی پودینگ را با پودر پسته تزیین کنید و نوش جان.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

کد خبر: 1261474

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =