آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه آب‌دندون، شیرینی اصیل مازندرانی مخصوص عید

شیرینی آب‌دندون نوعی شیرینی اصیل مازندارنی است که بسیار خوشمزه است و دستور پخت آسانی دارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ اسفند ماه زمان درست کردن شیرینی‌های خوشمزه مخصوص عید است. کدبانوهای باسلیقه دوست دارند در این ایام در کنار کارهایی مثل خانه تکانی و نظافت منزل به شیرینی‌پزی هم بپردازند تا عطر هل و وانیل و شیرینی داغ در منزل بپیچد و بوی عید را با خودش بیاورد. شیرینی‌هایی که برای نوروز طبخ می‌شوند، معمولا ریز و رنگارنگ با طعم‌های مختلف کره‌ای، وانیلی، شکلاتی، گردویی و... هستند.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه شیرینی اتریشی؛ اصیل و ساده با یک طعم بی‌نظیر برای نوروز

شیرینی آب‌دندون نوعی شیرینی خوشمزه و اصیل مازندران است که معمولا در ایام نوروز، جشن و مراسم عروسی پخته می‌شود. این شیرینی که نوعی شیرینی آردی است، دستور پخت بسیار آسانی دارد و می‌توانید خیلی راحت این شیرینی‌های خوشمزه و زیبا را برای ایام نوروز آماده کنید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه شیرینی آب‌دندون خوشمزه همراه ما باشید.

مواد لازم
روغن جامد: ۹۰ گرم
کره: ۳۰ گرم
پودر قند: ۶۵ گرم
ماست شیرین: ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ کوچک: ۱ عدد
آرد سفید قنادی: ۱۲۵ گرم
آرد برنج: ۱۲۰ گرم
بکینگ پودر: یک چهارم قاشق غذاخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیرینی آب‌دندون؛ شیرینی اصیل مازندرانی ویژه نوروز

برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده با روغن جامد مخلوط کنید، سپس پودر قند را اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی چند دقیقه خوب هم بزنید تا یکدست شود. در مرحله بعد تخم مرغ، ماست و وانیل را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود. حالا آرد قنادی، آرد برنج و بکینگ‌پودر را با هم مخلوط کنید و کم کم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر منسجم و یکدستی شکل بگیرد. خمیر را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند، سپس از یخچال خارج کنید. به اندازه گردوی کوچک از خمیر بردارید و گرد کنید و داخل سینی بچینید.

بهتر است سینی را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فریزر بگذارید، سپس از فریزر خراج کنید و با مهر مخصوص شیرینی برنجی یا هر مهری که دارید روی گلوله‌ها را مهر بزنید. حالا سینی شیرینی را داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده است، به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار بدهید تا شیرینی بپزد. بعد از پخت صبر کنید شیرینی کامل خنک شود، سپس از سینی خارج کنید. برای تزیین این شیرینی می‌توانید روی شیرینی مقداری پودر قند الک کنید، نوش جان.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

کد خبر: 1261898

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =