حشرات در غذای سلف تربیت مدرس/ برخی دانشجویان به دلیل افزایش هزینه غذا انصراف می‌دهند

دبیر سابق شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس با بیان این که کیفیت غذا قابل پیش‌بینی نیست و سنگ، مو یا حتی حشرات در غذا دیده می‌شود، گفت: هزینه غذا برای دانشجویان عادی بین ۱۲ تا ۱۵ هزار تومان است؛ اما برای دانشجویان دارای سنوات، این مبلغ به بیش از ۵۰ هزار تومان نیز می‌رسد. این موضوع به یکی از عوامل انصراف برخی دانشجویان تبدیل شده است.

محمدحسین قلیچ دبیر سابق شورای صنفی و مدیر فعلی امورات صنفی دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با خبرنگار ایسکانیوز به تشریح مهم‌ترین چالش‌های صنفی و رفاهی دانشجویان در دانشگاه‌ها پرداخت و گفت: بخش زیادی از دانشگاه‌ها با مشکلات زیرساختی و رفاهی مواجه‌اند؛ از کیفیت پایین غذای سلف گرفته تا وضعیت نامطلوب حمل‌ونقل، خوابگاه‌ها و فضاهای آموزشی.

قلیچ با انتقاد از بی‌ثباتی مدیریتی در دانشگاه‌ها اظهار کرد: تغییر مداوم مدیریت در دانشگاه‌ها باعث شده بسیاری از برنامه‌ها، از جمله بازسازی خوابگاه‌ها و بهبود حمل‌ونقل و اینترنت دانشگاه، نیمه‌کاره باقی بمانند.

وی ادامه داد: در حوزه کتابخانه و سالن‌های مطالعه نیز با وجود اقدامات محدود، مانند تمدید ساعات استفاده تا ساعت ۱۲ شب، مشکلاتی به دلیل مسائل امنیتی و ضعف زیرساخت همچنان باقی مانده است.

مدیر امور صنفی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه مسئله اینترنت یک مشکل فراگیر و فرادانشگاهی است، گفت: قطعی مکرر وای‌فای در خوابگاه‌ها و دانشگاه‌ها، به‌خصوص در دوران قبل از عید، مشکل بزرگی برای دانشجویان ایجاد کرده بود. اگرچه قراردادهایی برای بهبود وضعیت بسته شده، اما همچنان مشکلات پابرجاست.

وی همچنین اضافه کرد: عدم دسترسی به منابع پژوهشی بین‌المللی و نشریات معتبر به دلیل تحریم‌ها و مشکلات شبکه، دغدغه جدی دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.

افزایش هزینه‌ها و کیفیت پایین غذا

قلیچ درباره وضعیت سلف دانشجویی عنوان کرد: هزینه غذا برای دانشجویان عادی بین ۱۲ تا ۱۵ هزار تومان است؛ اما برای دانشجویان دارای سنوات، این مبلغ به بیش از ۵۰ هزار تومان نیز می‌رسد. این موضوع به یکی از عوامل انصراف برخی دانشجویان تبدیل شده است.

وی با تأکید بر کیفیت نامطلوب غذا گفت: کیفیت غذا قابل پیش‌بینی نیست. گاهی مواد غذایی فاسد، سنگ، مو یا حتی حشرات در غذا دیده می‌شود. این مسئله ناشی از ضعف نظارت، نبود کارشناس تغذیه، تجهیزات فرسوده آشپزخانه و ناتوانی دانشگاه در پرداخت به‌موقع به پیمانکاران است.

وضعیت ساختمان‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی نامناسب

وی با اشاره به قدمت بالای برخی ساختمان‌های دانشگاه تصریح کرد: فضاهای آزمایشگاهی در برخی دانشکده‌ها، از جمله مهندسی، در شأن دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیست. بعضی آزمایشگاه‌ها در فضاهای نامناسبی مانند محل سابق سرویس بهداشتی مستقر شده‌اند که فاقد تهویه و امکانات اولیه هستند.

قلیچ همچنین به کمبود فضاهای فرهنگی برای تعامل و شور و نشاط دانشجویان اشاره کرد و افزود: پیشنهاداتی نظیر ایجاد فروشگاه‌ و فضاهای تجمع دانشجویی مطرح شد تا هم درآمدزایی شود و هم فضای پویاتری برای دانشجویان فراهم شود. برخی از این پیشنهادها، از جمله راه‌اندازی فروشگاه جدید، عملیاتی شده است.

وی بر لزوم نگاه کارشناسی و توجه جدی مدیریت جدید دانشگاه به مسائل صنفی و رفاهی دانشجویان تأکید کرد و گفت: امیدواریم با تداوم پیگیری‌ها و همکاری معاونت دانشجویی، بتوان بخشی از مشکلات انباشته‌شده را کاهش داد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1263735

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =