آموزش شیرینی‌پزی / دستور کیک ۸ قاشقی ساده خونگی بدون فر و همزن

طرز تهیه یک کیک ساده و خوشمزه خانگی بدون فر و همزن با مواد اولیه در دسترس را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، انواع طرز تهیه کیک ساده خانگی که پیش از این در بخش آموزش برایتان ارائه شد، یک طرف و سادگی این کیک خوشمزه ای که امروز برایتان انتخاب کرده ایم، یک طرف بعد از پخت این کیک بسیار راحت، قطعا به هر بهانه ای آن را برای پذیرایی از میهمانان و اعضای خانواده انتخاب خواهید کرد.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کاچی شیر با طعمی خاص

طرز تهیه کیک خانگی ۸ قاشقی

تخم مرغ ها را به همراه کمی وانیل با همزن دستی چند دقیقه ای میزنیم تا خوب کرمی و کش دار شود.

بعد از آماده شدن تخم مرغ ها، ۸ قاشق آب، ۸ قاشق روغن مایع، ۸ قاشق. شکر و ۸ قاشق آرد را اضافه کرده و خوب هم میزنیم.

در آخر ۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و به دلخواه یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به مواد کیک اضافه کرده و خوب هم میزنیم.

برای پخت این کیک بدون فر در این مرحله؛ کف قابلمه یا ماهیتابه را خوب چرب می کنیم و مایع کیک را داخل آن میریزم.

دم کنی میگذاریم و اجازه میدهیم به مدت نیم ساعت با شعله کم بپزد.

بعد از آماده شدن کیک می توانید آن را با عسل و کنجد تزیین کنید.

مواد لازم کیک ساده ۸ قاشقی

مواد لازم مقدار
آرد ۸ قاشق غذاخوری
شکر ۸ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۸ قاشق غذاخوری
شیر ۸ قاشق غذاخوری
آب ۸ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
زعفران ۱ قاشق غذاخور
کد خبر: 1264488

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =