لزوم نظارت مستمر بر کیفیت نان در نانوایی‌ها

عبدالحسین قاضوی فرماندار گرمه گفت‌: کیفیت و ارزش غذایی نان به‌عنوان قوت غالب و بخش اصلی هرم غذایی و بخش جدایی‌ناپذیر سفره مردم، یکی از دغدغه‌های مردم است که با نظارت مستمر دستگاه‌های متولی و همچنین تعهد بیشتر نانوایان محقق می‌شود.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، عبدالحسین قاضوی فرماندار گرمه گفت‌: کیفیت نان در نانوایی‌های شهرستان نسبت به گذشته بهتر شده اما باید به دنبال افزایش سطح کیفی در ۵۶ نانوایی دارای مجوز این شهرستان بود.

وی بیان داشت: کیفیت و ارزش غذایی نان به‌عنوان قوت غالب و بخش اصلی هرم غذایی و بخش جدایی‌ناپذیر سفره مردم، یکی از دغدغه‌های مردم است که با نظارت مستمر دستگاه‌های متولی و همچنین تعهد بیشتر نانوایان محقق می‌شود.

فرماندار گرمه افزود: سبک زندگی مردم در استفاده از نان به سمت نان‌های سنتی سوق یافته و تنوع آن نیز رضایت‌بخش است.

وی اظهار کرد: رضایت‌مندی مردم برای کیفیت نان باید اولویت باشد و اصناف با نانوایی‌های متخلف برخورد قانونی کند و نباید کوتاهی صورت بگیرد.

قاضوی بیان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی برای نانوایان در زمینه‌های بهداشتی و روش‌های بهبود کیفیت تولید نان الزامی است.

خبرنگار: فائزه سعادتی

انتهای پیام/

کد خبر: 1264976

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =