آموزش آشپزی / طرز تهیه شامی رودباری آبدار و خوش طعم

شامی رودباری تا حدودی با کتلت شباهت دارد، اما روغن زیتون و سبزی‌هایی که در ترکیبات آن به کار می‌رود، طعم آن را لذیذتر و متفاوت می‌کند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ شامی رودباری همانطور که از اسمش پیداست یکی از غذاهای محلی شمال ایران است که امروز قصد داریم طرز تهیه این غذای خوشم طعم و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش گوشت بغدادی غذایی لذیذ و مجلسی

شامی رودباری تا حدودی با کتلت شباهت دارد، اما روغن زیتون و سبزی‌هایی که در ترکیبات آن به کار می‌رود، طعم آن را لذیذتر و متفاوت می‌کند. با ما همراه باشید:

مواد اولیه
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم ترکیب گوسفند و گوساله
پیاز ۱ عدد
پودر گلپر۱ قاشق چای خوری
زردچوبه قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
سبزی شمالی پلنگ مشک ۳ قاشق غذاخوری ( اگر این سبزی ها را نداشتید یک قاشق غذاخوری جعفری خشک، یک قاشق غذاخوری گشنیز خشک و یک قاشق چای خوری آویشن، ریحان و نعنا خشک را با هم ترکیب کنید)
روغن زیتون بودار هرچقدر بیشتر بهتر
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
رب انار یک قاشق چای خوری
گوجه فرنگی پوره شده ۴ عدد

طرز تهیه شامی رودباری

یک پیاز بزرگ را رنده می کنیم، آب آن را می گیریم و به گوشت اضافه می کنیم. در ادامه زردچوبه، گلپر، نمک و پلنگ مشک یا سبزی های جایگزین را به گوشت اضافه می کنیم و ورز می دهیم. بهتر است برای ۳ ساعت گوشت را داخل یخچال استراحت دهیم. به اندازه یک نارنگی کوچک از گوشت بر می داریم و آن را گرد می کنیم و در دست مان به شکل دایره ای پهن می کنیم. این کار را تا تمام شدن گوشت ها انجام می دهیم.

شامی ها را داخل یک ماهیتابه می چینیم و روی گوشت ها را حسابی روغن زیتون بودار می ریزیم حدود یک لیوان. حالا شامی ها را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گوشت ها بپزد و آب آن حسابی کشیده شود. بعد از اینکه شامی ها پخت آنها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

داخل همان تابه که گوشت ها را سرخ کردیم، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و یک قاشق رب انار می ریزیم و تفت می دهیم، زمانی که رنگ انداخت ۴ عدد گوجه فرنگی پوره شده را به آن اضافه می کنیم. در ادامه که سس به روغن افتاد و غلیظ شد، نمک اضافه می کنیم و شامی ها را داخل سس می چینیم و درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم تا ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند و طعم ها خوب به خورد هم برود و به روغن بیفتد. غذا آماده است و شما می توانید آن را با کته میل کنید. نوش جان.

انتهای پیام/

کد خبر: 1270170

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =