روشی عالی برای فریز کردن بادمجان بدون سرخ شدن + فیلم

با این روش فریز کردن، بادمجان را تا ماه‌ها تازه استفاده کنید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ با این روش فریز کردن، بادمجان را تا ماه‌ها تازه استفاده کنید.

کد خبر: 1270569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =