واکنش وزیر ارشاد به خبر بازداشت یک بازیگر

وزیر ارشاد در واکنش به خبر اتهام و بازداشت یکی از بازیگران گفت: این مسئله چون شاکی خصوصی داشته طبعاً مسیر قضایی خود را طی کرده است. ما هم بعد از اینکه مسئله عمومی شد مطلع شدیم.

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درخصوص خبر اتهام و بازداشت یکی از بازیگران، بیان کرد: این مسئله چون شاکی خصوصی داشته طبعاً مسیر قضایی خود را طی کرده است. ما هم بعد از اینکه مسئله عمومی شد مطلع شدیم.

بیشتر بخوانید:

ماجرای بازداشت پژمان جمشیدی صحت دارد؟

وی افزود: چون شاکی خصوصی دارد، طبیعتا پیگیری‌ها نیز نمی‌تواند پیگیری‌های خاص باشد. اگر شاکی مدعی‌العموم باشد، طبیعتاً وزارت ارشاد یا بخش‌های مرتبط می‌توانند ورود جدی‌تری داشته باشند اما در مواردی که شاکی‌ها عمومی نیستند، طبیعتاً کار را از این جهت سخت‌تر می‌کند.

کد خبر: 1284587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =