به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، اتحادیه طلا و جواهر تهران بهای هر اونس طلا را برای معاملات روز سه شنبه (۴ آذرماه) چهار هزار و ۱۲۹ دلار اعلام کرد که نسبت به روز گذشته، ۵۷ دلار افزایش داشت اما رشد بهای ارز در بازار غیررسمی، نرخ ها را به سمت ثبات سوق داد و قیمت انواع مسکوکات و مصنوعات طلا در بازار تهران را تقریبا ثبات نگه داشت.
بیشتر بخوانید:
قیمت سکه، طلا و دلار سهشنبه ۴ آذر ۱۴۰۴
در معاملات امروز هر گرم طلای ۱۸ عیار ۱۱ میلیون و ۲۴۹ هزار و ۴۰۰ تومان و هر گرم طلای ۲۴ عیار ۱۴ میلیون و ۹۹۷ هزار تومان نرخ گذاری شد که در طلای ۱۸ عیار هر گرم حدود ۱۲ هزار و ۳۹ تومان و در طلای ۲۴ عیار هر گرم حدود ۱۵ هزار و ۸۴۰ تومان نسبت به دیروز افزایش قیمت را تجربه کرد.
در بازار مسکوکات طلا نیز نرخ ها کمی افزایشی بود، به طوریکه هر قطعه سکه تمام با افزایش ۱۰۰ هزار تومانی به قیمت ۱۱۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان فروخته شد و سکه تمام طرح قدیم نیز با افزایش ۳۰۰ هزار تومانی، ۱۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان عرضه شد.
معاملهگران هر نیم سکه را امروز ۶۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان فروختند که ۱۰۰ هزار تومان نسبت به دیروز کاهش داشت. ربع سکه نیز با کاهش ۱۰۰ هزار تومانی، ۳۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان فروخته شد.
سکه گرمی نیز با ۱۰۰ هزار تومان افزایش ۱۷ میلیون تومان به خریداران عرضه شد.
در مرکز مبادله ارز و طلای ایران به عنوان تالار رسمی مبادلات ارزی کشور، روز سه شنبه هر اسکناس دلار آمریکا در محدوده ۷۳ هزار و ۷۲۱ تومان، هر یورو ۸۴ هزار و ۹۲۰ تومان و هر درهم امارات ۲۰ هزار و ۷۳ تومان به فروش رفت.
همچنین در تالار حواله ارز، هر دلار آمریکا ۷۱ هزار و ۵۷۴ تومان، یورو ۸۲ هزار و ۴۴۷ تومان و هر درهم امارات ۱۹ هزار و ۴۸۹ تومان نرخ گذاری شد.
در بازار غیررسمی ارز هم هر دلار آمریکا ۱۱۲ هزار و ۷۰۰ تومان معامله شد و قیمت هر تتر در بازار ارز دیجیتال هم ۱۱۴ هزار و ۳۵۰ تومان بود.
نظر شما