۱۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری گردشگری در اردبیل منعقد شد

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی اردبیل از امضای ۱۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری به ارزش ۲۰۰ هزار میلیارد ریال در حوزه گردشگری خبر داد و گفت: این از نتایج همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری است و نقطه عطفی در توسعه زیرساخت‌های گردشگرپذیر استان خواهد بود.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، جلیل جباری، مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی اردبیل گفت: استانداری اردبیل و وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از سرمایه‌گذاری گردشگری در استان اردبیل با جدیت استقبال و حمایت می‌کنند و اجرای تفاهم‌نامه‌های منعقده به‌طور جدی در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اهمیت تفاهم‌نامه‌ها افزود: این سرمایه‌گذاری‌ها می‌تواند زمینه‌ساز رونق گردشگری، ایجاد اشتغال و توسعه پایدار در استان باشد و در استمرار رویدادهای خطیری همچون همایش سرمایه گذاری، آمادگی میزبانی رویدادهای بین‌المللی دیگر را داریم.

وی اضافه کرد: استان اردبیل سابقه برگزاری موفق رویدادهای مهم گردشگری را دارد و همین تجربه باعث شده آمادگی خود را برای میزبانی نشست‌ها و جشنواره‌های بین‌المللی اعلام کنیم ، پیش‌تر آمادگی خود را برای برگزاری دومین نشست راه ابریشم کشورهای عضو اکو اعلام کردیم و در صورت موافقت ششمین جشنواره غذای کشورهای اکو نیز همزمان در اردبیل برگزار خواهد شد.

جباری همچنین از برنامه‌ریزی برای برگزاری دومین نشست گردشگری سلامت با محوریت آب‌های درمانی و دومین جشنواره بین‌المللی اسپا و تندرستی خبر داد و افزود: این رویدادها تا پایان سال جاری و اوایل سال آینده در اردبیل برگزار خواهد شد.

او با اشاره به برخی مشکلات موجود گفت: عدم تخصیص اعتبارات ملی در ماه‌های پایانی سال و مشکلات سامانه‌ای در حوزه صنایع‌ دستی به‌ ویژه ثبت‌نام هنرمندان برای دریافت تسهیلات از چالش‌هایی است که نیازمند توجه و پیگیری جدی وزارتخانه متبوع است.

استان اردبیل با ۱۲ شهرستان و جاذبه‌های گردشگری طبیعی، تاریخی، اقتصادی و مذهبی در شمال غرب ایران واقع شده و با جمهوری آذربایجان هم مرز و با استان‌های گیلان، زنجان و آذربایجان شرقی همسایه است.

انتهای خبر/

کد خبر: 1290938

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =