نهضت خیزش علمی؛ مأموریت بسیج برای نوآوری و اقتدار ملی

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه امام رضا(ع) در همایش تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر خراسان رضوی که در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، دستیابی به مرجعیت علمی را تنها از مسیر جهاد علمی و نهضت خیزش جدید علمی ممکن دانست و گفت: تغییر رویکرد از مقلد به نوآور و شبکه‌سازی نخبگانی، مأموریت اصلی بسیج در عرصه فناوری است.  

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان رضوی، سرهنگ محمودرضا کفاش، مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه امام رضا(ع) در همایش تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر خراسان رضوی که در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد دستیابی به مرجعیت علمی را تنها از مسیر جهاد علمی و نهضت خیزش جدید علمی ممکن دانست و گفت: تغییر رویکرد از «مقلد» به «نوآور» و شبکه‌سازی نخبگانی، مأموریت اصلی بسیج در عرصه فناوری است.

وی با اشاره به سند اعتلای ده‌ساله بسیج که در سال ۱۴۰۰ به فرمان مقام معظم رهبری ابلاغ شد، افزود: بسیج مأموریت دارد تمامی ظرفیت‌های زیست‌بوم علم و فناوری را در مسیر تحقق جهاد علمی و مرجعیت علمی کشور به کار گیرد.

کفاش اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب بارها بر ضرورت تولید علم نافع و پیشرفت علمی تأکید کرده‌اند. بر همین اساس، قرارگاه جهاد علم و فناوری اهدافی چون مرجع‌سازی علمی، تربیت مجتهدان علمی و حل مسائل اساسی کشور از طریق توسعه اقتصاد دانش‌بنیان را دنبال می‌کند.

وی با اشاره به دیدار نخبگان علمی با رهبر معظم انقلاب در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: معظم‌له ایجاد نهضت و خیزش جدید علمی را مهم‌ترین جهاد نخبگان دانستند. در همین راستا، سازمان بسیج علمی طرح «نهضت خیزش جدید علمی» را در سه محور شبکه‌سازی و گفتمان‌سازی، تربیت کادر تراز انقلاب و تولید فناوری‌های نوین اقتدارآفرین تدوین کرده است.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه امام رضا(ع) از اجرای طرح‌های عملیاتی متعددی خبر داد و گفت: از جمله طرح شهید شهریاری برای پاسخ‌گویی به نیازهای فناورانه کشور، طرح‌های حمایتی امام باقر(ع) و امام صادق(ع) برای حمایت از صنایع خلاق و فناوری‌های نرم و طرح «تا ثریا» برای تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان است.

وی در پایان از برگزاری دومین رویداد ملی «تا ثریا» در دوم بهمن‌ماه خبر داد و گفت: این رویداد با هدف سرمایه‌گذاری و توسعه بازار شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار می‌شود و بستر مناسبی برای تبدیل ایده به محصول و ثروت‌آفرینی فراهم خواهد کرد.

خبرنگار: متین لنگری

انتهای پیام/

کد خبر: 1291697

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =