افتتاح زایشگاه نوین «امام خمینی» در دهدشت

 با اختصاص ۴۵ میلیارد تومان و ساخت و تجهیز یک زایشگاه ۲۲۰۰ متری، بیمارستان امام خمینی (ره) در دهدشت آماده استقبال از مادران و نوزادان‌اش برای دوره‌ای بهتر از سلامت است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد، در آستانه دهه مبارک فجر، زایشگاه جدید بیمارستان امام خمینی (رحمة‑الله علیه) در دهدشت آماده افتتاح می‌شود.

این مرکز به مساحت ۲۲۰۰ مترمربع در محوطه همان بیمارستان ساخته شده و با سرمایه‌گذاری نزدیک به ۴۵ میلیارد تومان، زیرساخت‌های پیشرفته‌ای برای مادران و نوزادان فراهم می‌آورد.

زایشگاه مجهز به ۸ تخت زایمان نوع LDR و اتاق‌های عمل مجزا است؛ تمامی تجهیزات پزشکی بر پایه استاندارد های روز دنیا انتخاب و نصب شده‌اند. این امکانات نوین می‌توانند به‌ صورت چشمگیری خطرات زایمان را کاهش دهند، مراقبت‌های پس از ولادت را بهبود بخشند و شرایطی امن و راحت برای مادران فراهم کنند.

پایمرد، رئیس بیمارستان، گفت: این پروژه نه تنها بخشی از مشکلات مزمن حوزه سلامت مادران و نوزادان شهرستان کهگیلویه را برطرف می‌کند، بلکه گامی مهم در ارتقای سطح خدمات بهداشتی منطقه محسوب می‌شود.

وی افزود: افزود که با حضور تیم‌های متخصص و آموزش‌های مستمر، هدف این است که هر مادر احساس اطمینان و آرامش کامل در این مکان داشته باشد.

افتتاح این زایشگاه نویدبخش دوره‌ای جدید از خدمات بهداشتی در کهگیلویه است؛ دوره‌ای که در آن سلامت مادران و نوزادان با توجه به نیاز های خاص منطقه، به‌ صورت علمی و انسانی‌ تری پیگیری می‌شود.

خبرنگار: سعیده صداقت نژاد

انتهای خبر/

کد خبر: 1294574

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =