پذیرش ۱۰۶ مقاله در همایش ملی «تولید دانش سلامت در مواجهه با کرونا»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد گفت: از تعداد ۲۰۵ مقاله رسیده به دبیرخانه همایش، ۱۰۶ مقاله به‌صورت سخنرانی آنلاین، ارائه مجازی آفلاین و ارائه پوستری مورد پذیرش قرار گرفت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(کرونا">ایسکانیوز)، امیررضا نقش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در نخستین همایش ملی تولید دانش سلامتی در مواجهه با کرونا و حکمرانی در جهان پسا کرونا اظهار کرد: در جهان رویدادهای بسیاری وجود دارند که می‌توانند روندها را تغییر دهند و کرونا یکی از آنها بوده که برای آن تجربه‌ای وجود نداشت و بسیاری از تصمیم‌ها را تحت شعاع قرار داد. این رویداد توانست بسیاری از روندهای اقتصادی و سیاسی را تغییر دهد و تصمیم‌گیری برای آینده را با مشکل روبه‌رو کند.

وی با بیان اینکه در دنیای امروزی با رویدادی ناشناخته با عنوان کرونا مواجه شده‌ایم، افزود: اگر روندها، تصویرها، رویدادها و فعالیت‌ها را چهار عامل آینده سازی بدانیم، می‌توانیم با در نظر گرفتن آنها برای ساخت آینده‌ای بهتر تلاش کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد از دیدگاهی دیگر کرونا را تهدیدی برای جامعه بشری دانست و خاطرنشان کرد: قطعاً از دل این تهدید می‌توان فرصت‌ها را استخراج و شعار تبدیل تهدید به فرصت را محقق کرد، همان‌طور که در سطح دنیا رویکردهای جدیدی را مشاهده می‌کنیم. ما نیز باید در سطح آموزشی تغییرهایی را به وجود آوریم و از این تهدید به سمت رشد و پیشرفت استفاده جهشی کنیم.

نقش با بیان این مطلب که هدف نخست برگزاری همایش ملی تولید دانش سلامتی در مواجهه با کرونا و حکمرانی در جهان پسا کرونا دانش سلامتی بوده و امروزه در همه جوامع تبدیل علم به فناوری و فناوری به ثروت بسیار حائز اهمیت است، اضافه کرد: سیاست‌گذاری علم و فناوری یکی از وظایف دولت بوده و باید زمینه‌ای برای سیاست‌گذاری مطلوب برای توسعه علمی و فناوری فراهم کنند.

وی رشد علمی در توسعه فناوری همگرا را از مهم‌ترین مسائل در دانشگاه، صنعت و جامعه دانست و مطرح کرد: امروزه در جهان فناوری بین‌رشته‌ای و همگرایی فناوری‌ها بسیار مهم است و اگر به سمت همگرایی فناوری حرکت نکنیم قطعاً آینده را از دست می‌دهیم؛ بنابراین باید تحقیقات بین‌رشته‌ای و ارتباط علوم با یکدیگر را دنبال کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با بیان اینکه امروزه علاوه بر فناوری سخت، نوآوری نرم نیز مطرح است، تبیین کرد: فناوری نرم در دنیای امروزی پیشی گرفته و اگر فقط روی فناوری سخت تمرکز کنیم و همگرایی فناوری‌های مختلف را مورد توجه قرار ندهیم، نمی‌توانیم به توسعه‌ای که مورد نظر است برسیم و قطعاً دچار چالش‌های جدی خواهیم شد.

نقش توضیح داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد در این موضوع بسیار موفق بوده و رتبه‌های بسیار خوبی را کسب کرده به‌طوری‌که سال ۹۸ به‌عنوان برترین واحد دانشگاهی در مسائل پژوهش و فناوری معرفی شد و امید است خروجی پژوهش‌های دانشگاه به سمت پژوهش‌های مسئله محور جامعه حرکت کند.

وی دومین هدف این همایش را حکمرانی در جهان پس از کرونا دانست و ادامه داد: در شرایط فعلی محکوم به شکست هستیم و برای حکمرانی در جهان پس از کرونا باید به فکر راهی مناسب باشیم. استفاده از تجربیات، تلاش‌ها، تحقیقات و اقدامات صاحب‌نظران و متخصصان درگیر با ویروس کرونا و بررسی و تکمیل دانش حکمرانی در جهان پساکرونا ازجمله اهداف برگزاری این همایش بود.

رئیس همایش ملی تولید دانش سلامت در مواجهه با کرونا موضوعات اصلی همایش را دستیابی به دانش سلامتی و با ۱۰ محور بین‌رشته‌ای نظام سلامت ازجمله علوم پزشکی، مدیریت، حقوق، روانشناسی، محیط‌زیست، سبک زندگی، فنی مهندسی، تجارب تاریخی بحران و بیماری در جهان، آموزش، پژوهش و فناوری عنوان کرد.

نقش یادآور شد: از تعداد ۲۰۵ مقاله رسیده به دبیرخانه همایش، ۱۰۶ مقاله به‌صورت سخنرانی آنلاین، ارائه مجازی آفلاین و ارائه پوستری مورد پذیرش قرار گرفت.

به گزارش ایسکانیوز، نخستین همایش ملی تولید دانش سلامتی در مواجهه با کرونا و حکمرانی در جهان پسا کرونا توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد و با حمایت پایگاه استنادی جهان اسلام و سیویلیکا به همت مرکز تحقیقات توسعه علوم پرستاری و مامایی این واحد دانشگاهی، به‌صورت مجازی برگزار شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1080806

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =