به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)، حبیب الله میرزائی مدیر کل حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان هرمزگان در نشست خود با استادان درس دفاع مقدس دانشگاه ها و مراکز دانشگاهی استان هرمزگان، نقش دشمن را در بی ارزش کزدن ارزش های انقلاب اسلامی به خصوص ارزش های دفاع مقدس بسیار مهم و حیاتی خواند و گفت: زیر سوال بردن ارزش های نظام جمهوری اسلامی یکی از نقشه های اصلی دشمنان برای انحراف مردم از مسیر انقلاب است .
وی تبیین ارزش های دفاع مقدس را مهم ارزیابی کرد و افزود: دشمنان با ایجاد شبهاتی در ذهن جوانان در راستای چرا جنگ اینگونه نشد و آنگونه ادامه یافت و هزاران سوال دیگر ، به دنبال زیر سوال بردن رشادت ها ، جوانمردی ها رزمدگان اسلام به خصوص خون هزاران شهیدی هستند که برای رسیدن به استقلال، آزادی جان در طبق اخلاص گذاردن و برای دفاع از این مرز و بوم به جبهه ها رفتند.
میرزایی از تدوین دانشنامه دفاع مقدس در استان هرمزگان خبر داد و اضافه کرد: در تدریس کتاب دفاع مقدس در دانشگاه ها ، جای خالی نقش جانبازان، ایثارگران، شهدا و رزمندگان و حتی مردم در این پازل کم است که باید با همت اساتید و صاحب نظران به این کتاب ارزشمند اضافه شود و جوانان بتوانند نقش استان خود را در این میان بیابند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس نیز در ابتدای این جلسه با خوش آمد گویی به مهمانان گفت: دشمنان در طول تاریخ اسلام همواره به دنبال استراتژی های جدید هستند و این می طلبد تا استادان با هوشیاری بیشتر به دنبال شناسایی این استراتژی ها و ارائه راهکارهای علمی برای مقابله با آنان باشند.
محمود صباحی زاد اضافه کرد: دشمن همواره به دنبال ناامید کردن جوانان از انقلاب است و می کوشد با حملات نرم فرهنگی ، ذهن جوانان را از مسیر استقلا ل و انقلاب منحرف سازد و به گمراهی ببرد که نقش روشنگر اساتید و صاحب نظران در این وادی بسیار مهم و حیاتی است که باید هوشیار تر از قبل عمل کنند.
وی از بین بردن امید، عرت نفس و اعتماد اجتماعی را سه اصل مهم دشمنان برای تخریب و نامید ساختن جوانان از انقلاب هستند که مسئولان نظام ، استادان دانشگاه و ... باید به این مهم توجه داشته باشند و برای مقابله با این دسیسه ها راه حل علمی، فرهنگی و پژوهشی ارائه دهند .
دبیر کارگروه ادبیات دفاع مقدس اداره کل حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیز از تالیف دایره المعارف دفاع مقدس با تشکبل شورای علمی خبر داد و گفت: حضور صاحب نظران دانشگاهی و سرداران دفاع مقدس می تواند در تدوین این دایره المعارف نقش مهمی داشته باشد .
سمیه باستین اضافه کرد : برای تدوین این دایره المعارف 300 مدخل(سوژه) در نظر گرفته شده که باید نام برخی از شهدا و اشخاص، جغرافیای نظامی و وضعیت فرهنگی و سیاسی در آن به درستی تبیین و تعریف شود.
این جلسه با اظهار نظر اساتید ادامه یافت و مقرر شد جمع بندی نظرات جهت بهبود در محتوای استانی کتاب دفاع مقدس بکار گرفته شود.
انتهای پیام /
نظر شما