رقیه جبرئیلی، متخصص پوست در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز با اشاره اینکه بیماری پیسی هیچ خطری برای بیمار ندارد و واگیردار نیست، اظهار کرد: بیماری پیسی یا ویتیلیگو ۳۰ تا ۴۰ درصد ژنتیکی است و یک بیماری اتومیون محسوب میشود که ممکن است با بیماری های اتومیون دیگر همراه باشد.
جبرئیلی در خصوص تاثیر آفتاب بر روند این بیماری گفت: آفتاب یکی از عواملی است که می تواند باعث تشدید یا شروع این بیماری شود. آفتاب باعث میشود قسمتی از پوست که دچار ویتیلیگو نیست، بسوزد و لکها بیشتر خود را نشان دهند حتی ممکن است قسمت های درگیر ویتیلیگو هم بسوزد بنابراین بیمار نباید در معرض آفتاب قرار بگیرد و باید مرتبا از کرم ضد آفتاب استفاده کند.
این متخصص پوست همچنین درخصوص درمان این بیماری گفت: بیماری ویتیلیگو اگر گسترده نباشد، قابل درمان است اما دوره درمانی آن بسیار طولانی است و احتمالا علاوه بر درمانهای دارویی به اشعه درمانی نیز نیاز خواهد داشت.
جبرئیلی همچنین اظهار کرد: آب و هوا و تغذیه تاثیری در بروز و پیشرفت این بیماری ندارد اما استرس میتواند بیماری را تشدید کند.
وی یادآور شد: گاهی اوقات بیماران ممکن است از نظر روحی و روانی بهم بریزند زیرا این بیماری به دلیل اینکه ظاهر خوبی ندارد، آزار دهنده است اما خوشبختانه هیچ مشکلی برای شخص ایجاد نمیکند.
انتهای پیام/
نظر شما