بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه، با تقدیر از زحمات محمدرضا کشاورزی در دوران مسئولیت در واحد الکترونیکی، گفت: با زحمات ایشان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی امروز یکی از بهترین واحدهای این دانشگاه است.
وی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم برگزاری کلاس های درس مجازی، با اینکه هنوز زیرساخت های فناوری مجازی کاملاً شکل نگرفته بود، دانشگاه آزاد اسلامی به سرعت توانست این شرایط را پیادهسازی کند که بدون زحمات شبانه روزی مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه و واحد الکترونیکی ممکن نبود.
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به انتصاب نجفپور آقابیگلو به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی، تصریح کرد: با توجه به استعفای کشاورزی، لازم بود فردی کاردان و متخصص، این مسئولیت را برعهده بگیرد که علاوه بر تسلط بر مدیریت، در مسائل فنی مربوطه نیز تسلط کافی داشته باشد. نجفپور آقابیگلو با توجه به سوابقی که در شورای اسلامی شدن دانشگاه ها، شورای تحول علوم انسانی و شورای ملی فضای مجازی داشت، بهترین گزینه برای مسئولیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی بود. برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون داریم و امیدواریم در دانشگاه آزاد اسلامی و واحد الکترونیکی موفق باشد.
رنجبر تأکید کرد: با توجه به فعالیت نجف پور به عنوان مشاور رئیس و دبیر شورای عالی فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی و مجری طرح تحول دانشگاه در عرصه فضای مجازی، از ایشان انتظار می رود واحد الکترونیکی را به واحدی فعال تر و شکوفاتر از قبل تبدیل کند.
وی با اشاره به مطالبات مقام معظم رهبری و توصیه های ایشان در استفاده از فضای مجازی، گفت: رهبر معظم انقلاب توجه ویژه ای به این موضوع دارند و در نتیجه انتظارات ویژه ای نیز از نهادها و سازمان های مختلف در این حوزه دارند. دانشگاه آزاد اسلامی می تواند در این زمینه به عنوان موتور محرکه عمل کرده و برای دیگر نهادها الگو باشد.
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: بدون شک دانشگاه آزاد اسلامی در دوران پساکرونا که حکمرانی آموزش عالی تغییر خواهد کرد، نقشی عمده و تأثیرگذار در کل کشور خواهد داشت و می تواند برای دیگر دانشگاه ها الگو باشد.
محمدرضا کشاورزی رئیس سابق واحد الکترونیکی نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد خود در زمان تصدی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اکترونیکی، گفت: از سال 92 که مسئولیت این واحد را برعهده گرفتم، شاخص های بسیاری در این واحد دانشگاهی تغییر کرده که نشان از پیشرفت چشمگیر واحد الکترونیکی در مقایسه با دیگر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی دارد.
وی ادامه داد: این واحد در سال 92 تنها 6 رشته گرایش و تعداد محدودی دانشجو داشت، اما در سال 1395 با جهشی عظیم، به 400 رشته گرایش و 20 هزار دانشجو رسید و تبدیل به بزرگترین دانشگاه مجازی کشور شد.
کشاورزی با بیان اینکه در آغاز مسئولیتم در واحد الکترونیکی، تمامی فرآیندها در این واحد غیرالکترونیکی بود، گفت: در سال 92 همه فرآیندها از جمله ثبت نام دانشجویان، تسویه حساب، دفاع از پایان نامه، امور مالی و... به صورت کاملاً غیرالکترونیکی انجام می شد و تنها برگزاری کلاس ها الکترونیکی بود، در صورتی که در حال حاضر تمام امور مربوط به این واحد حتی برگزاری امتحانات، به صورت الکترونیکی است.
رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی خاطرنشان کرد: این واحد دانشگاهی، اولین دانشگاهی بود که از لحاظ تعداد رشته و دانشجو تا این حد موفق عمل کرد. همچنین اولین دانشگاهی که کار فرهنگی مجازی را آغاز کرد، واحد الکترونیکی بود. برگزاری جلسات مجازی در این واحد از لحاظ تعداد شرکت کنندگان و کیفیت جلسات، بی نظیر است.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از یک میلیون و 700 هزار جلسه کلاس در این واحد دانشگاهی برگزار شده، گفت: تاکنون بیش از 50 هزار تیکت برای پاسخگویی به مشکلات دانشجویان و اساتید پاسخ داده شده و کارشناسان ما به بیش از یک میلیون تماس موفق پاسخ داده اند. همچنین روزانه 40 ترابایت دانلود از طریق زیرساخت های واحد الکترونیکی انجام می شود که رقم قابل توجهی است.
در ادامه، نجفپور آقابیگلو سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی با بیان اینکه دانشگاه در هر جامعه ای سه کارکرد کلان دارد، گفت: تولید علم و پژوهش، تربیت نیروی انسانی متخصص و فرهنگ سازی سه کارکرد اصلی و کلان دانشگاه است.
وی با اشاره به جایگاه فضای مجازی در دنیای فعلی و پس از شیوع کرونا، اظهار داشت: دنیا به سمت مجازی شدن حرکت می کند. جهان آینده، جهان سایبری فیزیکی است و کشورهای پیشرو آینده خود را بر این اساس ترسیم کرده اند. جمهوری اسلامی ایران نیز باید بر مجازی سازی تمرکز کند.
نجفپور آقابیگلو با اشاره به برنامه های آتی خود به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی، گفت: سه فرآیند «تربیت دانشجویان متخصص»، «معماری و مجازی سازی دانشگاه آزاد اسلامی» و «تولید علم و ادبیات در حوزه فضای مجازی» را در این واحد به جد پیگیری خواهیم کرد.
انتهای پیام/
نظر شما